Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου τρέχει windows 8 και μου συμβαίνει το εξής πρωτοφανές: μετά από 5" πληκτρολόγησης, ο δρομέας μετακινείται αυτόματα εκεί που βρίσκεται ο κέρσορας εντός πεδίου πληκτρολόγησης. Και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Έχω ρωτήσει κι άλλους windows 8 users, κανείς δε το 'χει ξανακούσει, έχω ψάξει τις επιλογές πληκτρολογίου, δεν έχω βρει τίποτα σχετικό.

Any ideas;

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά Πίνακας ελέγχου > Υλικό και ήχος ) Ποντίκι > Καρτέλα "Επιλογές δείκτη" μήπως είναι τσεκαρισμένο το "Κατάδειξη"...

Δημοσ.

Ίσως πατάς το touchpad χωρίς να το καταλάβεις.

Το ίδιο πάθαινε ένας φίλος και μετά από διάφορες αλχημείες με εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις drivers για ποντίκι και pad, παρατήρησα τα χέρια του όταν πληκτρολογούσε και τα έπαιρνε όλα παραμάζωμα.

Να το απενεργοποιήσεις αν δεν το χρειάζεσαι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι, αυτό γίνεται ακόμα κι όταν τα χέρια μου βρίσκονται αποκλειστικά στο πληκτρολόγιο. Είναι άκρως ενοχληκτικό, ειδικά όταν γράφω μεγάλα κείμενα (εργασίες που γράφω και σχεδόν τυφλά και γίνονται όλα...κουκουρούκου). Έχω δοκιμάσει το touchpad αν πατιέται ακούσια, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μόνο με το δρομέα γίνεται...  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...