adams24 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία ξέρει κάποιος να μου πει γιατί σε μια sharp http://www.e-milonas.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=37001 που έχω όταν την ανοίγω η κόκκινη ένδειξη που έχει αναβοσβήνει κόκκινο πράσινο 3-4 φορές και επίσης όταν την κλείνω κάνει το ίδιο αλλά περισσότερες φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 τίποτα κανείς?? η τηλεόραση είναι καινούρια παιδιά σήμερα την πήρα πήγα από εκεί που την πείρα τους είπα τι γίνετε και μου λένε θα πάρουν την δευτέρα στην sharp τηλ αλλά επιδη δεν τους εμπιστεύομαι πως μπορώ να επικοινωνήσω και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο ειναι το protection της tv. Σημαινει οτι εχεις τεχνικο θεμα σε καποιο ηλεκτρονικο μερος (μαλλον σταδιο τροφοδοσιας). Θελει service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ααα ωραία πάω για αντικατάσταση δηλ ούτε μια μέρα δεν την έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ατυχία φίλε. Δυστυχώς, συμβαίνουν και αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 H Sharp (F.G Europe) τουλάχιστο σε ενα κρούσμα που ειχα και εγω, μου ειχε αφήσει με θετικές εντυπωσεις ως αντιπροσωπεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 adams, τελικά απο περιέργεια, τι έγινε; Σε εξυπηρέτησαν στην αντιπροσωπεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 τελεικα παιδιά την άλλαξα με μια samsung από το κατάστημα μου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα αλλά την άλλαξαν και αυτή που πείρα την ανοίγω αναβοσβήνει το led λέει samsung και ανοίγει επομένως ούτε η άλλοι είχε τίποτα μάλλον http://www.skroutz.gr/s/3006133/Samsung-UE32F5000.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτσε γιατι δεν μας εδωσες να καταλάβουμε καλα. Εγω νόμιζα οτι αναβόσβηνε το led αλλα η tv δεν άνοιγε ποτέ. Εφόσον άνοιγε το τι κανει το led κατα την εκκίνηση αποτελεί εφέ της εκάστοτε εταιρίας. Τσάμπα ταλαιπωρία για σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 δεν πειράζει η ταλαιπωρία σημασία έχει ότι όλα πήγαν οκ από την βιασύνη μου να γράψω δεν είπα είχα πει το ποιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ότι η tv δούλευε κανονικά απλά το led μου φάνηκε περίεργο που έκανα έτσι δηλ και με η samsung που κάνει το ίδιο δεν είναι πρόβλημα απλα η samsung το κάνει ποιο λίγες φορές μόνο στο άνοιγμα της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Η samsung οντως ετσι κανει. Ποια πηρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/products/show/13603636 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ενταξει, δεν σε χαλασε η αλλαγη, καλυτερη τηλεοραση πηρες και αν τις πηρες και στις τιμες απο τα λινκ σου βγηκε και φθηνοτερα η samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγες πισω την τιβι επειδη αναβοσβηνε το φωτακι και αυτοι δεν ηξεραν τι ειχε και την πηραν πισω και σου εδωσαν αλλη που κι αυτη αναβοσβηνει το φωτακι της ? Το μαγαζι δεν ειχε αλλες τηλεορασεις να δει πως ολες οι τηλεορασεις το κανουν αυτο και δεν ειναι προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 αντε εγω μεχρι τωρα ειχα μια παμπαλεα και δεν το ηξερα και μου φανηε περιεργο που αναβοσβηνε επι 2 λεπτα.. και την,πηγα πισω χαχαχα αυτοι που τθς πουλανε δεν το ξερανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα