Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση περισσότερων fans - Fan controller?

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Έχω το σύστημα της υπογραφής μου, θα προχωρήσω λίαν συντόμως στην αγορά Corsair H100i. Η μητρική μου έχει 3 system fan υποδοχές που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται όλες. Σκοπεύω όμως να βάλω κι άλλα fans (από έναν έως τρεις) οπότε πρέπει να βρω κάποιο τρόπο σύνδεσης αυτών.

Η μέθοδος της σύνδεσης στο τροφοδοτικό, δε με καλύπτει, γιατί νομίζω θα λειτουργούν στο full συνεχώς, χωρίς να χρειάζεται. Διάβασα για τα Fan Controllers. Αξίζουν σαν λύση, ή μπορώ να κάνω κάτι φθηνότερα και εξίσου εύκολα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αξίζει εξάλλου είναι για αυτόν τον λόγο που το θες. Υπόψιν όμως ότι παίρνει μόνο fans με σύνδεση 3pin οι οποίοι είναι και ποιο ακριβοί.
Εγώ είχα αυτό...

Αξίζει εξάλλου είναι για αυτόν τον λόγο που το θες. Υπόψιν όμως ότι παίρνει μόνο fans με σύνδεση 3pin οι οποίοι είναι και ποιο ακριβοί.

Εγώ είχα αυτό...

Αυτό παίρνει 4 fans max. Απ' ότι λέει ο φίλος, μπορεί να βάλει μέχρι 6.

Εγώ έχω το Phobya Touch 6 Fan Controller:

http://www.eworld.com.gr/products/details/2537

Η ποιότητα και η ευχρηστία του δε περιγράφονται με λόγια. Βέβαια κοστίζει και 40€...

Πολύ καλό είναι και αυτό. Εγώ θα σου έλεγα να δώσεις 3€ παραπάνω για +2 fan για να μην αφήσεις τίποτα στην mobo. Δεν βλάπτει ο πλήρης έλεγχος χωρίς προγράμματα και ιστορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...