Προς το περιεχόμενο

Neo V oc

Kalamaris_95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδια...

Έχω το παραπάνω κινητό εδω και 2 χρόνια και θέλω να του κάνω overclock. Διάβασα οτι γίνεται με custom Rom. Δεν μπορώ όμως να βρω μια custom rom η οποία υποστηρίζει overclock. Μπορει να κάποιος να μου πει μια που να υποστηρίζει overclock αλλα να ειναι και ελαφριά για να έχω λίγη ραμ παραπάνω. Τωρα χρησιμοποιώ την Ice cream pureness.

Sent from my MT11i using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok φίλε.

Το oc θα επηρεάσει αρνητική σε κάποιους τομείς το κινητό?? Σε θέματα θερμοκρασίας ας πούμε. Η μπαταρία θα τελειώνει ποιο γρήγορα? Μην μου εκραγεί στα χέρια...

Ok φίλε.

Το oc θα επηρεάσει αρνητική σε κάποιους τομείς το κινητό?? Σε θέματα θερμοκρασίας ας πούμε. Η μπαταρία θα τελειώνει ποιο γρήγορα? Μην μου εκραγεί στα χέρια...

Θα το ανεβαζεις λιγο λιγο βλεποντας πως δουλευει και πρατοντας.Αν δεις οτι ανεβαζει θερμοκρασια το ριχνεις παλι

Θα το ανεβαζεις λιγο λιγο βλεποντας πως δουλευει και πρατοντας.Αν δεις οτι ανεβαζει θερμοκρασια το ριχνεις παλι

βασικα η μπαταρια σου θα τελειωνει πιο γρηγορα...

βασικα η μπαταρια σου θα τελειωνει πιο γρηγορα...

Ναι κοιταξε πιο πιθανο ειναι να αποκτησει αρνητικα με OC σε αυτη τη συσκευη αλλα εφοσον θελει να το κανει δεν θα αρχισω κ εγω τα κλασικα...Ας το δοκιμασει κ ας κρινει μονος του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...