Kalamaris_95 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδια... Έχω το παραπάνω κινητό εδω και 2 χρόνια και θέλω να του κάνω overclock. Διάβασα οτι γίνεται με custom Rom. Δεν μπορώ όμως να βρω μια custom rom η οποία υποστηρίζει overclock. Μπορει να κάποιος να μου πει μια που να υποστηρίζει overclock αλλα να ειναι και ελαφριά για να έχω λίγη ραμ παραπάνω. Τωρα χρησιμοποιώ την Ice cream pureness. Sent from my MT11i using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pooksieboo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ριξε μια ματια εδω http://theunlockr.com/2013/07/21/how-to-overclock-the-sony-xperia-neo-v/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kalamaris_95 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ok φίλε. Sent from my MT11i using Insomnia Το oc θα επηρεάσει αρνητική σε κάποιους τομείς το κινητό?? Σε θέματα θερμοκρασίας ας πούμε. Η μπαταρία θα τελειώνει ποιο γρήγορα? Μην μου εκραγεί στα χέρια... Sent from my MT11i using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pooksieboo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ok φίλε. Sent from my MT11i using Insomnia Το oc θα επηρεάσει αρνητική σε κάποιους τομείς το κινητό?? Σε θέματα θερμοκρασίας ας πούμε. Η μπαταρία θα τελειώνει ποιο γρήγορα? Μην μου εκραγεί στα χέρια... Sent from my MT11i using Insomnia Θα το ανεβαζεις λιγο λιγο βλεποντας πως δουλευει και πρατοντας.Αν δεις οτι ανεβαζει θερμοκρασια το ριχνεις παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kalamaris_95 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ ευχαριστώ! Sent from my MT11i using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioulios ptimper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το ανεβαζεις λιγο λιγο βλεποντας πως δουλευει και πρατοντας.Αν δεις οτι ανεβαζει θερμοκρασια το ριχνεις παλι βασικα η μπαταρια σου θα τελειωνει πιο γρηγορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pooksieboo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 βασικα η μπαταρια σου θα τελειωνει πιο γρηγορα... Ναι κοιταξε πιο πιθανο ειναι να αποκτησει αρνητικα με OC σε αυτη τη συσκευη αλλα εφοσον θελει να το κανει δεν θα αρχισω κ εγω τα κλασικα...Ας το δοκιμασει κ ας κρινει μονος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα