Hyphen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον παιδια μετα απο διαφορα ποστ εδω μεσα για διαφορους επεξεργαστες ειπα να τσεκαρω και εγω τι θερμοκρασιες πιανει ο δικος μου i5 2500k . Το pc ειναι καθαρισμενο (εκτος απο αλλαγη παστας η οποια εχει να γινει σχεδον 2χρονια απο τοτε που το πηρα) ξερω ειναι λαθος αλλα δεν ειχα χρονο ουτε παστα. Περαν αυτων οι θερμοκρασιες ειναι μεγαλες στον επεξεργαστη. Ετρεξα 3 λεπτα το prime95 και ιδου τα αποτελεσματα : To συσταμα ειναι το pc1 στην υπογραφη μου. Το κουτι εχει μονο τους 2 στοκ ανεμιστηρες που ειχε απο μαμα. Τι λετε? Ψυκτρα για πεταμα ετσι? Ας ειναι και στοκ ψυκτρα επρεπε να πιασει τοσους βαθμους?
WalkerSW Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Κατα 99,9 % η ψυκτρα δεν παταει καλα... την βγαζεις αλλαζεις παστα , την ξαναβαζεις με προσοχη ωστε να πατησει σωστα και ξαναμετρας θερμοκρασίες.
Hyphen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Κατα 99,9 % η ψυκτρα δεν παταει καλα... την βγαζεις αλλαζεις παστα , την ξαναβαζεις με προσοχη ωστε να πατησει σωστα και ξαναμετρας θερμοκρασίες. Εννοεις οτι με την παροδο του χρονου εγινε κατι τετοιο...αρα αγοραζω παστα και σας ξαναλεω! Εγω νομιζα οτι τα ειχε παιξει εντελως και ηθελε πεταμα.
rfc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το πιθανοτερο ομως ειναι να αλλαξεις και ψυκτρα, προς το καλοκαιρι ισως.
Hyphen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το πιθανοτερο ομως ειναι να αλλαξεις και ψυκτρα, προς το καλοκαιρι ισως. Eχω σκοπο να παρω και μια ψυκτρα καποια στιγμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα