Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!!!!!

τελικά ποια η κατάλληλη επιλογή?????

όλοι έχουμε πρόβλημα με τους εξωτερικούς δίσκους ή και με τους εσωτερικούς

χάνουμε αρχεία, σημαντικές φωτογραφίες κ.α.

άλλοι αγοράζουν ακριβά και αλλοι φθηνά

άλλοι αποθηκεύουν στο ιντερνετ σε διάφορες σελίδες (free image hosting) όπως ImageShack, photopucket και άλλοι όχι

ποιό είναι το ποιό ασφαλές backup για φωτογραφίες????

Δημοσ.

Καλησπέρα και σε εσένα :)

Κοίταξε, άμα έχεις σκληρό δίσκο μπορεί να περάσεις τα δεδομένα σου και μετά από καιρό να μην ανοίγει (και χωρις να τον έχεις συνδεδεμένο), όλα παίζουν το ίδιο και για τα φλασάκια. Στο net έχεις το θέμα της υποκλοπής δεδομένων, αυτό φυσικά ανάλογα και το site που τις ανεβάζεις άμα είναι έμπιστο.

Ένα πολύ καλό site που (αλλά νομίζω μόνο για public είναι) είναι το DeviantART αλλιώς μπορείς να πας και σε web hosting όπως είναι το mediafire, mega (κρατώντας κάποια επιφύλαξη), rapidshare κ.α. πολλά...

Δημοσ.

Καλησπέρα και σε εσένα :)........Ένα πολύ καλό site που (αλλά νομίζω μόνο για public είναι) είναι το DeviantART αλλιώς μπορείς να πας και σε web hosting όπως είναι το mediafire, mega (κρατώντας κάποια επιφύλαξη), rapidshare κ.α. πολλά...

αυτά που αναφέρεις είναι free???

πως αξιολογούμε ως έμπιστο ένα site???

συμφωνείς οτι το καλύτερο backup είναι στο ίντερνετ???  εγώ εκεί καταλήγω  :X 

Δημοσ.

Τα περισσότερα είναι free μέχρι 5~10gb μετά πρέπει να πληρώσεις για παραπάνω gb. Αλλά άμα είναι για εικόνες θες πολύ δουλειά μπροστά σου. Ένα πολύ καλό επίσης είναι και το skydrive (το οποίο είναι και πολύ εύχρηστο στα 8, απλά ενημερωτικά το λέω :P).

Πλέον νομίζω είναι ο ποιο ασφαλές τρόπος αποθήκευσης δεδομένων γιατί δεν υπάρχει κάτι για να χαλάσει όπως ένας hdd ή usb flash... Ο μόνος φόβος που υπάρχει είναι να κλείσει το site όπως είχε γίνει και με το megaupload το οποίο νομίζω δεν πρέπει να σε αγχώνει. Βέβαια για ποιο σιγουριά μπορείς να τα ανεβάσεις σε 2+ site για να είσαι ok.

Δημοσ.

Εγω παντως να το πω αλλιως δεν θα εμπιστευόμουν φωτογραφίες αρχεία μου κτλπ σε cloud και γενικά στο internet :)

Δημοσ.

Γενικά που αποθηκεύουν ορισμένοι mail φωτογραφίες αρχεία κτλπ σε cloud δηλαδή αποθηκευτικό χώρο στο internet για να εχουν πρόσβαση ουσιαστικα οπου και αν ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...