gazp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σας. Το pc ειναι αυτο της υπογραφης μου. Το προβλημα ειναι το εξης: οσο απιστευτο κι αν φαινεται το pc μου αναβει με οποιοδηποτε κουμπι απο το πληκτρολογιο!! Καποιες φορες ετυχε να γυρισω σπιτι και το pc ηταν ανοιχτο. Ρωτησα την μανα μου αν το πειραξε και μου ειπε οτι δεν ειχε κανει τιποτε, μονο το γραφειο ειχε τακτοποιησει. Χτες λοιπον μου ειπε ο αδερφος μου οτι αναψε το pc απο το πληκτρολογιο...το δοκιμασα και οντως ισχυει!! Οτι κουμπι και να πατησω αναβει...τι γινεται? να ανησυχησω?
sugata Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως για κάποιο λόγο έχουν πειραχτεί οι ρυθμίσεις στο bios και έχει ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα?
Hawk7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Tσεκαρε το bios,νομιζω οτι κατι εχει ενεργοποιηθει.Δες στο power management setup τι ειναι ενεργοποιημενο.Νομιζω οτι γι'αυτο πρεπει να ειναι υπευθυνο το power on by ps/keyboard,αν δεν κανω λαθος. Δες λιγο,ποιες επιλογες ειναι enabled.
άδικος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Έλεγξε μήπως αντί για shutdown κάνεις sleep. Νομιζω οτι γι'αυτο πρεπει να ειναι υπευθυνο το power on by ps/keyboard,αν δεν κανω λαθος. Πάντως εκεί δεν του επιτρέπει να εκκινήσει με όλα τα κουμπιά. 1
gazp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Eλεγξα το BIOS. Η επιλογη power on by ps/keyboard ηταν disabled, οπως και ολες οι αλλες επιλογες (power on by pci device, power on by pci-e device). Eιμαι 10000% σιγουρος οτι κανω shutdown και δεν το βαζω σε sleep mode, εκτος κι αν τα 8αρια μου κανουν νουμερα. Οταν ομως το εχω σε sleep mode το μπλε led του power button αναβοσβηνει ενω οταν εχω κανει shutdown ειναι σβηστο, οποτε ειμαι οχι 10000, αλλα 100000% σιγουρος. Τι στο καλο συμβαινει? Να γινεται καμμια ανεπιθυμητη ενωση? (εχω πολλα καλωδια κοντα-κοντα). Και παλι χλωμο το βλεπω.
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Βγαλε την μπαταρια της μητρικης και ξαναβαλτην μετα απο κανα 10λεπτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα