ababapanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 psahnw mia tenia thriskeftikou periehomenou edw kai polu kero... an den kanw lathos legete Jesus_Of_Nazareth tou FRANCO JEFFIRELLI kai tin ihe pexei kai o antenna stis giortes...omos ine 11 peripou wres tenia an thimame kala.. kai prepei nane 2 dvds diplis opshs. den tin ehw vrei se kanena video club, mipos tin ehei petihei pouthena to mati sas?
dim_b Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Είναι τηλεοπτική σειρά και δε νομίζω ότι έχει κυκλοφορήσει σε DVD.
Toufas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=5235
ababapanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 nai auto ine. edw stin Athina iparhei se kanena video club?
ababapanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 a! kai se dvd ehei vgei... giati ehw vrei to cover tou sto http://www.cdcovers.cc
Panahs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Πιστεύω ότι άμα ψάξεις θα το βρεις κάπου σε βιντεοκασέτες. Αλλιώς περίμενε μέχρι το Πάσχα που θα το παίξουν, όπως κάθε χρόνο, τα κανάλια!
Cyberbabe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 ti na sou po????Ego eixa paei sthn agglia kai to phra apo ta HMV se prosfora ta dyo dvd 15 eyro peripou...sthn ellada de nomizo na yparxei!
ilos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Έχω γυρίσει με την sony μαζί με τους φίλους μου μια παρωδία μισής ώρας (πιτσιλιές διανθυμένες με φιλοσοφικό περιεχόμενο που επεκτείνει το νόημα της διδασκαλίας του Κυρίου) αν ενδιαφέρεσαι LOL. Αλλιώς περίμενε να σε φωτίσει το Πάσχα. 1)Ναι με έχει επηρρεάσει το life of brian γιατί δεν το προτιμάς? 2)Πριν με βρίσετε δεν έπαιζα ΕΓΩ τον Ιησού αλλά τον δίδυμο αδερφό του (που δεν του μοιάζει) και συναντιέμαι τυχαία με Ιωάννη Πρόδρομο στις καλοκαιρινές μας διακοπές ενώ είχαμε κλείσει σε διαφορετικά μέρη τον βλέπω ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!!!-έτσι ανοίγει το έπος που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως κωμωδία καταστάσεων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.