GeorgeHellas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, παίζοντας crysis 3 η θερμοκρασία που είδα με το speedfan έφτασε τους 63 βαθμούς. Είναι φυσιολογικό?έχω την arctic freezer 13 pro.έτσι είναι στο κουτί. είναι καλά τοποθετημένη? http://img850.imageshack.us/img850/7468/gyx9.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 με ποιον επεξεργαστη εισαι; κ εγω ετσι την εχω βαλει. Πανω απο 47 δεν μου εχει παει σε στοκ ρολογια με τον 6300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 εχω τον amd fx8320. στοκ είμαι 30-40. στο leagueoflegends 43-50 και στο crysis είδα 62+ για αυτό ρώτησα μήπως είναι υψηλές θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 30 με 40 σε στοκ; εγω βλεπω 20-30 και πανω απο 47 δεν εχει παει. Ειναι σιγουρα καλα βιδωμενη η ψυκτρα; και εχει ακουμπησει σωστα πανω στα "αυτακια" του σοκετ; καλο θα ειναι παραπανω απο 65 να μην ανεβαινουν οι fx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξέρω αν είναι καλά βιδωμένη γιατί το e-shop Μου τον συναρμολόγησε.. πάντως δεν κουνιέται. θερμοκρασίες επεξεργαστή δεν ξέρω που δείχνει το speedfan. μπορείς να μου πεις ένα πρόγραμμα για να σας δώσω screenshot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 hwmonitor αν καταλαβα καλα η μητρικη σου ειναι 990xa-UD3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αυτή είναι http://prntscr.com/1se2f8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 μεχρι 46 η μεγιστη βλεπω εγω. τρεξε παλι το crysis και αστο ανοιχτο να μετραει. Πιστευω το speedfan γραφει λαθος μετρησεις. Επισης θα σου ελεγα να μπεις στο bios Και να βγαλεις το fan control για τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη ωστε να δουλευει συνεχεια στις 1500rpm(φασαρια δεν κανει αλλωστε) επισης μιας και τωρα το ειδα αν χωραει πανω απο την ψυκτρα παρε ενα ανεμιστηρακι 120αρι η 140αρι αναλογα το τι μπαινει στο κουτι σου ωστε να βγαζει αερα.Θα βοηθησει στο να φευγει ο ζεστος αερας που βγαζει η ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agent_smith Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Συμβουλή: Όταν μετράτε θερμοκρασίες να μετράτε και την θερμοκρασία δωματίου την ώρα της μέτρησης και έπειτα να την αναφέρετε για σύγκριση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Θερμοκρασία δωματίου: 27 μετά το crysis http://prntscr.com/1se7ry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα