geodark Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, σήμερα έστησα το νέο μου pc το οποιο αποτελειται απο: fx 8320 xfx 550 gigabyte 970a ud3 rev.3 7790 gigabyte 1GB 8GB Crucial Ballistix Sport Αφου εγκατεστησα τα windows και περασα τους drivers της μητρικης και της καρτας γραφικων αντιμετωπισα το εξης θεμα. Καταρχας, στο bios της μητρικης μου εβγαζε οτι αναγνωριζε 8192mb. Στην αρχη ειχα βαλει τις ραμ σε σλοτ με ιδιο χρωμα. Στα windows μου εγραφε 8GB(3,96 δυνατη η χρηση). Δοκιμασα ολα οσα προτεινουν περι msconfig αλλα τζιφος/. Δοκιμαζω να τις βαλω διπλα διπλα σε διαφορετικα χρωματα αλλα το pc μετα το ανοιγμα δεν εκανε τιποτα, η οθονη μου εβγαζε οτι δεν εχει σημα, οποτε σκεφτηκα οτι καποιο προβλημα θα εχουν οι ram. Δοκιμασε μια μια σε διαφορετικο σλοτ. Η μια λειτουργουσε καθε φορα ενω η αλλη αποτυγχανε καθε φορα, μου εβγαζε οτι ο οθονη δεν εχει σημα. Τι κανουμε, τις γυριζω eshop απ οπου τις πηρα?
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ναι ναι τις πας πισω. Αυτη που αποτυγχανε ειναι προβληματικη.
geodark Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πφφφ, τωρα που πρεπει να τις γυρισω και τις 2 πισω θα μεινουμε χωρις pc ενω αυριο φευγω! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2013 από geodark
geodark Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασα αλλες μνημες φιλου και ειναι οκ. αρα φταινε οι μνημες αυτο ειναι τελικο. παω eshop και θα γραψω οταν εχω νεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα