sonyxp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Έχουν μεγάλη πλάκα. Όταν κάνει κάτι η Αpple όλοι ακολουθούν. Ποια Apple? η Microsoft ξεκίνησε αυτό το style με τα Windows 8 και τελικά είχε ανταπόκριση παρόλο που δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο πάνω όπως τα W7&Aero Style. PS: Ποιο καλό μου φαίνεται το νεο Logo, το παλιό μου θυμίζει αυτές τις "μ..ιες" στο Word που μορφοποιείς και φαίνεται και καλά σαν 3D-Text (δεν θυμάμαι πως λέγεται) 1
ShadowSpectre Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ο μινιμαλισμός είναι πολύ της μόδας τελευταία.Με ενοχλεί που το νέο λογότυπο είναι λες και ξεθώριασε στο πλύσιμο. Βασικά η Microsoft προώθησε πρώτη το flat look με το metro style. Επίσης εδώ και καιρό το Android προωθεί το δικό του, πάλι σχετικάμινιμαλιστικό flat design που ακούει στο όνομα Holo. Η Apple σε αυτή την περίπτωση ήρθε τελευταία. Σ'ωραίος!!! 1
kage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 to google bar εγινε αθλιο.περισσοτερα κλικ για να κανεις αυτο που κανες πρωτα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Έχουν μεγάλη πλάκα. Όταν κάνει κάτι η Αpple όλοι ακολουθούν. Ναι νομιζεις επειδή λενε οτι οι αλλες εταιριες αντιγραφουν την apple ειπες να πεταξεις αυτην την μλκια και επισης γίνεται το αντίθετο η apple αντιγραφει την google στο τελος μεχρι και widgets θα βαλει :-P
Regulus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα με την 3D τεχνολογία σε τηλεοράσεις, κάμερες και κινηματογράφο και τώρα άρχισαν όλοι να αφαιρούν την τρισδιάστατη αισθητική από τα περιβάλλοντα τους. Τι σκατά σκέφτονται ήθελα να ΄ξερα.
Windows8 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν σας άρεσαν τα WP για το φλατ/μινιμαλ design. Πολυ χαίρομαι που οι αγαπημένες σας εταιρίες αντιγράφουν την ms και θα φάτε το φλατ στη μάπα.
keepgoing Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 H νεα μόδα είναι να είναι τα πάντα επίπεδα. Όλες οι εταιρίες το ίδιο κάνουν. Νομίζω οτι η πρώτη που το ξεκίνησε πάντως ήταν η MS, αλλά πλέον έχει παραγίνει. Εγώ προς το παρόν πάντως βλέπω ακόμα την παλιά σελίδα. Θυμίζει περισσότερο το νέο ios7... Το οποίο αντιγράφει ξεδιάντροπα το look των windows 8. 1
tilegamos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ειλικρινά αν δει κάποιος άσχετος τα δύο λογότυπα και του πούμε ποιό είναι το παλιο και ποιο το νέο τι πιστευετε οτι θα μας απαντησει?????????????????????
George b Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσουμε απο τώρα... http://www.helpoint.net/how-to-active-the-new-google-logo-and-toolbar/
kaperonis007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 https://www.google.com/ ετοιμο παιδες.....
Windows8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 που είναι Copy από Windows Phone 8 design σε περιπτωση που δεν το ηξερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα