Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουν μεγάλη πλάκα.

Όταν κάνει κάτι η Αpple όλοι ακολουθούν.

Ποια Apple? η Microsoft ξεκίνησε αυτό το style με τα Windows 8 και τελικά είχε ανταπόκριση παρόλο που δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο πάνω όπως τα W7&Aero Style.

PS: Ποιο καλό μου φαίνεται το νεο Logo, το παλιό μου θυμίζει αυτές τις "μ..ιες" στο Word που μορφοποιείς και φαίνεται και καλά σαν 3D-Text (δεν θυμάμαι πως λέγεται)

• Like 1
Δημοσ.

Ο μινιμαλισμός είναι πολύ της μόδας τελευταία.Με ενοχλεί που το νέο λογότυπο είναι λες και ξεθώριασε στο πλύσιμο.

Βασικά η Microsoft προώθησε πρώτη το flat look με το metro style. Επίσης εδώ και καιρό το Android προωθεί το δικό του, πάλι σχετικάμινιμαλιστικό flat design που ακούει στο όνομα Holo. Η Apple σε αυτή την περίπτωση ήρθε τελευταία.

Σ'ωραίος!!!

• Like 1
Δημοσ.
Έχουν μεγάλη πλάκα.

Όταν κάνει κάτι η Αpple όλοι ακολουθούν.

Ναι νομιζεις επειδή λενε οτι οι αλλες εταιριες αντιγραφουν την apple ειπες να πεταξεις αυτην την μλκια και επισης γίνεται το αντίθετο η apple αντιγραφει την google στο τελος μεχρι και widgets θα βαλει :-P

Δημοσ.

Μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα με την 3D τεχνολογία σε τηλεοράσεις, κάμερες και κινηματογράφο και τώρα άρχισαν όλοι να αφαιρούν την τρισδιάστατη αισθητική από τα περιβάλλοντα τους. Τι σκατά σκέφτονται ήθελα να ΄ξερα.

Δημοσ.

Δεν σας άρεσαν τα WP για το φλατ/μινιμαλ design. Πολυ χαίρομαι που οι αγαπημένες σας εταιρίες αντιγράφουν την ms και θα φάτε το φλατ στη μάπα.

Δημοσ.

H νεα μόδα είναι να είναι τα πάντα επίπεδα. Όλες οι εταιρίες το ίδιο κάνουν. Νομίζω οτι η πρώτη που το ξεκίνησε πάντως ήταν η MS, αλλά πλέον έχει παραγίνει.

Εγώ προς το παρόν πάντως βλέπω ακόμα την παλιά σελίδα.

Θυμίζει περισσότερο το νέο ios7...

Το οποίο αντιγράφει ξεδιάντροπα το look των windows 8.

• Like 1
Δημοσ.

ειλικρινά αν δει κάποιος άσχετος τα δύο λογότυπα και του πούμε ποιό είναι το παλιο και ποιο το νέο τι πιστευετε οτι θα μας απαντησει?????????????????????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...