hakar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας. Έχει εδώ και λίγο καιρό μου βγάζει ένα μήνυμα στα windows xp . "προστασία αρχείων των windows" Γνωρίζει κανείς να μου πει πως θα το κάνω να μην εμφανιστεί ξανά? Είναι πολύ ενοχλητικό και κάθε φορά πρέπει να το κλείνω.
MaxPayne Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 μυριζομαι κακοβουλο προγραμμα..κατεβασε και τρεξε το malwarebytes και superantispyware και πες τι θα βρουν
hakar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τα κατέβασα και τα δυο τα έτρεξα..και το malwarebytes μου έβγαλε τρία ( Hijack.control.. registry value hkcu/software/microsoft/windows/curr.. , PUM.disabled.. registry data hklm/software/microsoft/secure.. , PUM disabled.. registry data hklm/software/microsoft/secure.. ) και τα έκανα ή remove ή clean. Το superantispyware έβγαλε αρκετά ... Ελπίζω να γίνει δουλεία.. Τι λές θα φτίαξει? ευχαριστώ
hakar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Το μήνυμα συνεχίζει και βγαίνει Δεν έγινε κάτι.. Κάποια άλλη ιδέα? Έχει κάποιος καμία ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα