Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποια στιγμη θα ξαναγυρισουν τα μποτακια..θα ριξουν μερικα μυρια σε καλλιτεχνες,videoclips,διαφημιση και θα ξαναγυρισουν...

• 4 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεθάβω μιας και με πιέζουν να πάρω ενα μποτάκι "της προκοπής" που να φοριέται και για καλό και για καθημερινο(=μπορει να φάει λάσπη-χώμα).

Θέλω κάτι κάπως ζεστό, ελαφρώς αδιάβροχο και άνετο, να φοριέται το πρωί και να το βγάζω το βράδυ χωρίς να στάζει από ιδρώτα το πόδι .

Βλέπω τα κλασικά Timberland

https://mybrand.shoes/el/andrika-papoytsia-modas-mpotakia/22009-timberland-6-inch-prem-bt-wheat-10061.html

ή κάτι πιο φθηνο σε Caterpilar;

https://mybrand.shoes/el/andrika-papoytsia-modas-mpotakia/22289-caterpillar-colorado-wc44100940.html

ή μηπως να δοκιμάσω Ελληνικό παπούτσι;

https://troumpoukis.gr/boxer-shoes-03204-kitrino.html?sef_rewrite=1

Έχει κανεις εμπειρία σε κάποιο απο αυτά;

Δημοσ.

Tims εγγυηση (160Ε στην Ελλαδα, τι κλοπη). Πηρα περυσι κατι ασπρα συλλεκτικα απο Αμερικη $200 για δωρο, απιστευτα ηταν, μαλακια που δεν πηρα ενα ζευγαρι για τον εαυτο μου.

Δημοσ.

Δεν ειναι ελαφρύ το timberland ουτε και άνετο για πολλές ώρες. Επισης κίτρινο μποτακι των 200€ για λάσπες...το σκέφτομαι και ραγίζει η καρδιά μου :P

Δημοσ.

Ξεθάβω μιας και με πιέζουν να πάρω ενα μποτάκι "της προκοπής" που να φοριέται και για καλό και για καθημερινο(=μπορει να φάει λάσπη-χώμα).

Θέλω κάτι κάπως ζεστό, ελαφρώς αδιάβροχο και άνετο, να φοριέται το πρωί και να το βγάζω το βράδυ χωρίς να στάζει από ιδρώτα το πόδι .

Βλέπω τα κλασικά Timberland

https://mybrand.shoes/el/andrika-papoytsia-modas-mpotakia/22009-timberland-6-inch-prem-bt-wheat-10061.html

ή κάτι πιο φθηνο σε Caterpilar;

https://mybrand.shoes/el/andrika-papoytsia-modas-mpotakia/22289-caterpillar-colorado-wc44100940.html

ή μηπως να δοκιμάσω Ελληνικό παπούτσι;

https://troumpoukis.gr/boxer-shoes-03204-kitrino.html?sef_rewrite=1

Έχει κανεις εμπειρία σε κάποιο απο αυτά;

Τα Caterpillar Colorado είναι το μόνο παπούτσι που φοράω εδώ και 20 χρόνια. Έχω δοκιμάσει ό,τι παρόμοιο μποτάκι υπάρχει, ακόμα και με υπερδιπλάσια τιμή, αλλά πάντα σε αυτά επιστρέφω. Πρέπει να έχω αγοράσει γύρω στα 12-13 ζευγάρια Colorado.

Υπέρ-άνετο, ποιοτικό, ούτε ανοίγει, ούτε φεύγουν οι ραφές, ούτε λιώνουν οι πάτοι, το παπούτσι είναι σκυλί, το πετάς μόνο όταν το βαρεθείς εσύ. 

Απλά το αγαπώ αυτό το παπούτσι, με βλέπω άλλα 20 χρόνια να το φοράω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ελαφρύ το timberland ουτε και άνετο για πολλές ώρες. Επισης κίτρινο μποτακι των 200€ για λάσπες...το σκέφτομαι και ραγίζει η καρδιά μου :P

Οι οικοδομοι στην Αμερικη συνηθως κιτρινα Tims φορανε, το ιδιο οσοι δουλευουν εξω. Work boots ειναι, δεν γυρνας δευτερη φορα να τα κοιταξεις, σε καποια φαση ηρθαν στη μοδα απο hip hop scene γι'αυτο και βγαινουν πλεον σε τοσα χρωματα. Στην Ελλαδα βεβαια τιμες με αναμενομενο καπελο. Ταξιδακι καλυτερα.

Δημοσ.

Για αυτο κοιταω και το CAT στα 75€, βέβαια θα φαει σπρεί αδιαβροχοποιησης απο την αρχη για να παραμείνει αξιοπρεπες κανα 2 χρόνια.

ΓΙα τα Boxer καμία αποψη; Βλέπω και αυτα ειναι ραμένη η σόλα, υπάρχει κινδυνος να πέρνει νερά απο εκει; Επειδή εχουν ιδια τιμη με CAT το σκέφτομαι να αφήσω λιγο χρήμα και στην χώρα.

Δημοσ.

Τα Caterpillar Colorado είναι το μόνο παπούτσι που φοράω εδώ και 20 χρόνια. Έχω δοκιμάσει ό,τι παρόμοιο μποτάκι υπάρχει, ακόμα και με υπερδιπλάσια τιμή, αλλά πάντα σε αυτά επιστρέφω. Πρέπει να έχω αγοράσει γύρω στα 12-13 ζευγάρια Colorado.

Υπέρ-άνετο, ποιοτικό, ούτε ανοίγει, ούτε φεύγουν οι ραφές, ούτε λιώνουν οι πάτοι, το παπούτσι είναι σκυλί, το πετάς μόνο όταν το βαρεθείς εσύ.

Απλά το αγαπώ αυτό το παπούτσι, με βλέπω άλλα 20 χρόνια να το φοράω.

.

Πώς γίνεται να ειναι σκυλί και να χρειάστηκαν 13 ζευγάρια σε 20 χρονια, μεσα στα οποια δοκίμασες και πολλά άλλα μποτακια

Δημοσ.

.

Πώς γίνεται να ειναι σκυλί και να χρειάστηκαν 13 ζευγάρια σε 20 χρονια, μεσα στα οποια δοκίμασες και πολλά άλλα μποτακια

Γιατί όσο και να τα προσέχεις, μετά από ένα διάστημα λόγω χρώματος βρωμίζουν + όπως όλα τα μποτάκια αυτού του είδους, κάνουν τις κλασικές γραμμές εκεί που λυγίζει το παπούτσι στο πάνω μέρος. 

Εμένα μου αρέσει το look του καινούργιου που μόλις βγήκε απ' το κουτί, καθαρό και χωρίς "γραμμές". Όλα τα "παλιά" επίσης δεν κατέληγαν στον κάδο των σκουπιδιών καθώς θα ήταν πολύ κρίμα, αλλά χαρίζονταν σε γνωστούς και φίλους που μια χαρά τα φορούσαν και για χρόνια μετά.

Για να καταλάβεις τι εννοώ, και μια στρατιωτική αρβύλα μπορεί να σου κρατήσει 20 χρόνια άμα θες, ποιοτικό και στιβαρό παπούτσι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι με το ίδιο ζευγάρι 20 χρόνια επειδή αντέχει. Κάποιες φορές θες και λίγο το "τσίλικο" look του ολοκαίνουργιου παπουτσιού.

Δημοσ.

Τα μποτακια δεν εχουν βγει για μοστρα .Τα εχει καποιος για βαριες συνθηκες.Σε αυτο αντεχουν .Οχι για καθε μερα .Τωρα αν περισευουν λεφτα ,καθενας κανει οτι θελει

Δημοσ.

Παρε κατι φθηνα με καλο σχεδιο απο μαγαζια τυπου Factory ,mcarthour glen.

Της Καppa εχει με 50-80 ευρω και ειναι ελαφρια

Συνθετικο δεν ξαναβαζω στο ποδι, ειχα Kappa γερα μεν αλλα ιδρωνε το ποδι και ολοι ξερουμε τις συνεπειες του ιδρωτα στα ποδια...

Δημοσ.

Είχα πάρει τα kappa και εγώ. Αρκετά φθηνά από το the mart, ίσως να τα έχει ακόμα. Δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή, μάλλον γύρω στα 40.

Τα πήρα σε καφέ γιατί το κίτρινο ήταν σε περίεργη απόχρωση, όχι το κλασικό που έχουν τα περισσότερα τύπου timberland.

Αλλιώς κοίταξε και τα Caterpillar. Σημαντικό για μένα να δοκιμάσεις το οποιοδήποτε παπούτσι πριν το αγοράσεις, να δεις πως ταιριάζει πάνω στο πόδι σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...