Akanthos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αν αλλαχθει ο δισκος που οπως λενε εχει προβλημα μαζι με ταεργατικα το 100ευρω δεν ειναι μακρια. Μην απογοητευεσε, γινοντε αυτα σε ολους. Η εγγυηση δεν σε καλυπτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fionna Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 χμμμ 100 ε? πωωωω... Οχι δεν εχει εγγυηση ειναι λιγο παλιος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fionna Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Αν αλλαχθει ο δισκος που οπως λενε εχει προβλημα μαζι με ταεργατικα το 100ευρω δεν ειναι μακρια. Μην απογοητευεσε, γινοντε αυτα σε ολους. Η εγγυηση δεν σε καλυπτει;З Παιδια πηρα το σαραβαλακι μου πισω 98ε εδωσα βεβαια... :fear: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 δηλαδη εδωσες 100(!)ευρω...και πηρες 2ευρω πισω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fionna Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ακριβως ετσι... 2 x50e :fear: :fear: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλυτερα να μην σχολιασουμε περισσοτερο (για) πραγματα,που θα μπορουσαν και να ειχαν αντιμετωπιστει διαφορετικα,αν υπηρχε βοηθεια απο ατομο που να ξερει τι & πως γινεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natal1e Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Γειά σας! Είναι πρώτη φορά που έχω σταθερό υπολογιστή στο σπίτι μου τον εχω μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση εδώ και 5-6 μήνες.. Ξαφνικά ενω ήταν ανοιχτός και έκανα δουλειά έκλεισε απότομα η μονάδα λες και έκανε διακοπη ρεύματος,αλλα η οθόνη λειτουργουσε κανονικά. Την ίδια μέρα πηγα να τον ανοίξω και έκλεισε και άνοιξε 1 φορά μόνος του και μετά λειτουργησε κανονικά. Για 3 με 4 μέρες ήταν όλα καλά όταν 27/3 άνοιξε μόνος του το πρωί απ το πουθενά και έγινε πάλι η ίδια ιστορία. Τον κοιτάξαμε και βγάζει κατά την επανεκκίνηση ένα μυνημα media test failure chek cable. Ειναι κανένα πρόβλημα με κανένα καλώδιο μέσα με τον σκληρό δίσκο; Γιατί τα έχουμε τσεκάρει όλα και πραγματικά από διαγνωστικά τεστ δεν φαινοταν κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Στις 28/3/2021 στις 5:58 ΠΜ, Natal1e είπε Γειά σας! Είναι πρώτη φορά που έχω σταθερό υπολογιστή στο σπίτι μου τον εχω μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση εδώ και 5-6 μήνες.. Ξαφνικά ενω ήταν ανοιχτός και έκανα δουλειά έκλεισε απότομα η μονάδα λες και έκανε διακοπη ρεύματος,αλλα η οθόνη λειτουργουσε κανονικά. Την ίδια μέρα πηγα να τον ανοίξω και έκλεισε και άνοιξε 1 φορά μόνος του και μετά λειτουργησε κανονικά. Για 3 με 4 μέρες ήταν όλα καλά όταν 27/3 άνοιξε μόνος του το πρωί απ το πουθενά και έγινε πάλι η ίδια ιστορία. Τον κοιτάξαμε και βγάζει κατά την επανεκκίνηση ένα μυνημα media test failure chek cable. Ειναι κανένα πρόβλημα με κανένα καλώδιο μέσα με τον σκληρό δίσκο; Γιατί τα έχουμε τσεκάρει όλα και πραγματικά από διαγνωστικά τεστ δεν φαινοταν κάτι.. Αν έχεις γνώσεις πάνω σε pc hardware μπορείς να δοκιμάσεις κάποια πράγματα (αλλαγές κομματιών) με δική σου ευθύνη αλλιώς πας σε τεχνικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 δίνουν 6 μήνες εγγύηση στα refurbished αν είναι κανε ενα τηλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα