Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανεβάζεις τη φώτο πχ εδώ -> http://imgur.com/ (επιλέγεις computer και βρίσκεις τη φώτο στο pc σου)

και κάνεις copy & paste to link στο Insomnia.

Σε περίπτωση που δε ξέρεις να κάνεις screenshot κοιτάς εδώ -> http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/take-screen-capture-print-screen

Δημοσ.

Παιδια ο υπολογιστης τα κακαρωσε τελειως δεν μπορω να μπω καθολου... τωρα ειμαι απο της φιλης μου... :cry: Max με το πρωτο βρηκε 12 ιους και με το αλλο 30κατι μετα απο αυτο δεν μπαινει καθολου στα xp.. μηπως εκανα καμια χαζομαρα??? :X :X :X
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

Λοιπόν, καταρχήν ηρέμησε.

Τι εννοείς ότι δεν μπαίνει καθόλου?Βγάζει κάποιο σφάλμα?

Κολλάει?Τι γίνεται?

Προσπάθησε να γίνεσαι όσο πιο αναλυτική μπορείς.

Δοκίμασε να μπεις από ασφαλή λειτουργία, πατώντας συνεχόμενα το f8 για να πάρεις τα αρχεία σου και να του ρίξεις ένα format γιατί κάτι σημαντικό πειράχτηκε.

Την επόμενη φορά να προσέχεις που μπαίνεις και τι κατεβάζεις. (αν δεν είναι h/w το πρόβλημα...)

Δημοσ.

Καλά επειδή βλέπω ότι δε θα ξαναμπεί (ή αν μπει, θα μπει σε ένα μήνα)... έλα να τα πούμε σύνταγμα κοτούλα :P :lol: :lol:

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Τελικα δεν αντεξα και το πηγα στα multirama. Μου ειπαν οτι εχει ιους και οτι ο σκληρος εχει προβλημα.
Παντος σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας! Να ειστε καλα!
(Να δω ποσο θα μου βγει ολο αυτο..Νομιζα θα το αποφυγω αλλα...) :unsure: :unsure: :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα δεν αντεξα και το πηγα στα multirama. Μου ειπαν οτι εχει ιους και οτι ο σκληρος εχει προβλημα.

Παντος σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας! Να ειστε καλα!

(Να δω ποσο θα μου βγει ολο αυτο..Νομιζα θα το αποφυγω αλλα...) :unsure: :unsure: :unsure:

Θα μπορουσες -το πιθανοτερο αυτο- και να το αποφυγεις, εαν απλως (sic) καποιος ηξερε, τι να κανει....!

Τελος παντων, αφου το πηγες στα Μultiδράμα, περιμενεις το εξοδοκουστουμι που θα σου ραψουν εκει.

:fear:

Δημοσ.

Καλα μη τους πολυ πιστευεις, κατι αλλο θαναι και απλα σουπανε μια μ@λ@κι@, απλα για να δικαιολογησουν το πως θα στα παρουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...