MaxPayne Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ποτε δεν ξερεις,δοκιμασε και με τα αλλα 2 και βλεπουμε
javavall Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ανεβάζεις τη φώτο πχ εδώ -> http://imgur.com/ (επιλέγεις computer και βρίσκεις τη φώτο στο pc σου) και κάνεις copy & paste to link στο Insomnia. Σε περίπτωση που δε ξέρεις να κάνεις screenshot κοιτάς εδώ -> http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/take-screen-capture-print-screen
olimpiakos 7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Φιλε/Φιλη μου ?! εχεις καρτα γραφικων nvidia?αν ναι κοιταξε εδω (με δικη σου ευθυνη) Site: κλικ εδω
fionna Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Παιδια ο υπολογιστης τα κακαρωσε τελειως δεν μπορω να μπω καθολου... τωρα ειμαι απο της φιλης μου... Max με το πρωτο βρηκε 12 ιους και με το αλλο 30κατι μετα απο αυτο δεν μπαινει καθολου στα xp.. μηπως εκανα καμια χαζομαρα??? :X Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας
Antwni Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν, καταρχήν ηρέμησε. Τι εννοείς ότι δεν μπαίνει καθόλου?Βγάζει κάποιο σφάλμα? Κολλάει?Τι γίνεται? Προσπάθησε να γίνεσαι όσο πιο αναλυτική μπορείς. Δοκίμασε να μπεις από ασφαλή λειτουργία, πατώντας συνεχόμενα το f8 για να πάρεις τα αρχεία σου και να του ρίξεις ένα format γιατί κάτι σημαντικό πειράχτηκε. Την επόμενη φορά να προσέχεις που μπαίνεις και τι κατεβάζεις. (αν δεν είναι h/w το πρόβλημα...)
venzinas7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 μπορει να ειναι κ ο δισκος σου! τσεκαρε τον με το hdsentinel κ πες μας την υγεια του!
Antwni Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εγω γιατι εχω την εντυπωση hardware? Εσύ είσαι μάντης λέμε 1
rfc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Σα να βλεπω το μελλον οτι ειναι μητρικη..... λεμε 1
Antwni Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Καλά επειδή βλέπω ότι δε θα ξαναμπεί (ή αν μπει, θα μπει σε ένα μήνα)... έλα να τα πούμε σύνταγμα κοτούλα :lol:
fionna Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια.Τελικα δεν αντεξα και το πηγα στα multirama. Μου ειπαν οτι εχει ιους και οτι ο σκληρος εχει προβλημα.Παντος σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας! Να ειστε καλα!(Να δω ποσο θα μου βγει ολο αυτο..Νομιζα θα το αποφυγω αλλα...) :unsure: 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Τελικα δεν αντεξα και το πηγα στα multirama. Μου ειπαν οτι εχει ιους και οτι ο σκληρος εχει προβλημα. Παντος σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας! Να ειστε καλα! (Να δω ποσο θα μου βγει ολο αυτο..Νομιζα θα το αποφυγω αλλα...) :unsure: Θα μπορουσες -το πιθανοτερο αυτο- και να το αποφυγεις, εαν απλως (sic) καποιος ηξερε, τι να κανει....! Τελος παντων, αφου το πηγες στα Μultiδράμα, περιμενεις το εξοδοκουστουμι που θα σου ραψουν εκει.
rfc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλα μη τους πολυ πιστευεις, κατι αλλο θαναι και απλα σουπανε μια μ@λ@κι@, απλα για να δικαιολογησουν το πως θα στα παρουν.
fionna Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ποσο περιπου λετε να μου βγει??? Μην παω εκει και παθω εμφραγμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα