fionna Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα εχω το εξης προβλημα:τωρα τελευταια ο υπολογιστης μου αρχισε να κανει παλαβα πραγματα!Οπως να κλεινει και να ανοιγει οποτε θελει!Αλλες φορες απλα κολλαει.Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας.Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 μπες στο bios,θα βρεις επιλογες για ρευμα και λοιπα (power settings),κλικαρε εκει που λεει τι να κανεις μετα απο power loss και θα σου εχει να επιλεξεις αναμεσα σε on,off και last state ,επελεξε το οff..αν δεν αλλαξει κατι ή αν ηδη το εχεις στο off,τοτε κατι παιζει με την cmos τον εκλεισες κανονικα απο εναρξη ή εβγαλες καμια πριζα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javavall Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δες μήπως έχει μαζέψει σκόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fionna Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Απο σκονη δεν ειναι διοτι το εχω καθαρο.Max αυτο πως θα το κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Για επιλογες bios, τσεκαρε αντιστοιχα, εδω:http://www.tomshardware.com/reviews/bios-beginners,1126-8.html AC Power Loss Restart :This option lets you tell the PC what to do when power is restored after an unexpected loss of power.Disabled leaves the system off, while Enabled reboots the system.Previous State sets the system back to the state it was in before the power interruption.I recommend you set this to Disabled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fionna Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο το παραθυρο απο που το ανοιγω; Μεσα στα windows; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο το παραθυρο απο που το ανοιγω; Μεσα στα windows; Όχι μέσα από τα windows, άλλα την στιγμή που ξεκινά ο υπολογιστής θα πατήσεις F2 μέχρι να μπεις στο μενού του bios Πιθανόν να χρειάζεται να πατήσεις κάποιο άλλο κουμπί για να μπεις στο μενού , το ποιο είναι το σωστό θα το γράφει στην αρχική οθόνη , π.χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fionna Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστω για την διευκρινιση Gtr ελπιζω να γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fionna Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια εκανα οτι ακριβος μου ειπατε αλλα διστυχος κανει τα ιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fionna Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Παιδια τωρα μου βγαζει μια μπλε οθονη με αλαμπουρνεζικα και μενει εκει.Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι? μηπως ειναι κανενας ιος???? Να αρχισω να ανησυχω???? Αν κανω επανεκκινηση δουλευει κανονικα και μετα απο μερικες ωρες αν θελει το ξανα κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 μηπως ειναι blue screen of death ? κατι σαν αυτο ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b8/Infinite_loop_BSOD.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fionna Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ναι απλα εσενα στο γραφει στα αγγλικα εμενα μου βγαζει κινεζικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javavall Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δες μία εδώ -> http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html Εδώ είναι το link -> http://www.nirsoft.net/utils/bluescreenview.zip Και άμα μπορείς ανέβασε screenshot αφού τρέξεις το BlueScreenView.exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ιος ειναι κατα 70% , μετα απο την μπλε οθονη ανοιγει το pc?αν ναι τρεξε κανα αντιικo,κανα malwarebytes και superantispyware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fionna Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 μμμμμ δεν ξερω πως να ανεβαζω φωτογραφιες εδω... Ιος??? Ωχχχ.... ναι ανοιγει και μετα απο μερικες ωρες ή οποτε θελει το ξανα βγαζει...Εχω το Avira antivirus δεν κανει δουλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα