Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Πως μπορω να δημιουργησω ενα dvd με το παραπανω προγραμμα αλλα χωρις ενοτητες απο διαφορα κοματια .avi ? Να φαινεται σαν ενιαιο κομματι... Ευχαριστω
accipio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Στο ConvertXtoDVD v5, βάζοντας κάποια βίντεο μέσα στο πρόγραμμα, αν τα επιλέξω και κάνω πάνω τους δεξί κλικ, μου δίνει την επιλογή Merge selected files into single titleset, κι έτσι γίνονται ένα βίντεο. Φαντάζομαι πως αυτό θέλεις κι εσύ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω το 4 και μου λεει συρικνωση τομου αν τα μακαρω ολα και κανω δεξι κλικ
accipio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι, δεν είναι αυτό. Απ' ό,τι βλέπω, στο 4 δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω.Κατεβαζω τωρα το 5
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα με την εκδοση 5 Σε ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα