Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως να ειμαι στο 1%(μαζι με κατι παππουδες και γιαγιαδες) απο τους οποιους δεν χρησιμοποιουν και δεν εχουν χρησιμοποιησει ποτε smartphone.

Ισως γιατι χρησιμοποιω το κινητο μονο για να μιλαω και για τιποτε αλλο.

...και μαζί μ' εμένα, αν και ακόμα έχω κάμποσο καιρό για να μπορώ να λέγομαι παππούς. Αποκλειστικά για φωνητικές - και συντομότατες - κλήσεις, άντε βαριά βαριά, για κάνα sms (πολύ βαριά όμως...βαριέμαι σαν κολασμένος να στέλνω μηνύματα απ' το κινητό).

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

...και μαζί μ' εμένα, αν και ακόμα έχω κάμποσο καιρό για να μπορώ να λέγομαι παππούς. Αποκλειστικά για φωνητικές - και συντομότατες - κλήσεις, άντε βαριά βαριά, για κάνα sms (πολύ βαριά όμως...βαριέμαι σαν κολασμένος να στέλνω μηνύματα απ' το κινητό).

Καλα κι εγω δεν ειμαι παππους μικρος ειμαι ακομα. :-)

Δεν βρισκω εντελως ΚΑΝΕΝΑΝ λογο να χρησιμοποιω το κινητο για κατι αλλο εκτος απο το να μιλαω και μονο.ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ.

Τελευταια φορα που πληρωσα στην ζωη μου για ν'αγορασω κινητο ηταν πριν 13-14 χρονια περιπου που αγορασα το nokia 8210 127.000 χιλιαδες δραχμες μετα απο ενα στοιχημα(παμε στοιχημα) που κερδισα και πηρα 115.000 χιλιαδες.Απο τοτε δεν εχω δωσει ουτε ενα ευρω για αγορα κινητου και ουτε προκειται(ετσι θελω να πιστευω).

Μακαρι να τα καταργησουν κιολας μια χαρα ειμασταν παλαιοτερα :devil: :devil: :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Με απλά λόγια πληρώνουν 500 και 800 ευρώ για να στέλνουν μηνύματα με 4πύρηνο επεξεργαστή και retina display ????????

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάνουν έρευνα στην Ελλάδα θα βρουν ότι μέχρι και στον τάφο μας παίρνουμε κινητό μαζί. Το παράλογο θα ήταν να στέλναμε μηνύματα από εκεί μέσα. :P creepy

Όταν πεθάνω βάλτε μου το κινητό στο μνήμα μα μη με θάψετε βαθιά γιατί δεν θα χει σήμα!

:lol:

• Like 3
Δημοσ.

Το smartphone που έχω το αγόρασα κυρίως για Android development. Από την πρώτη μέρα μου έλειψε το Τ9 και η ευκολία χειρισμού που είχα με ένα κλασσικό τηλέφωνο των 30 ευρώ.

Πολλή φασαρία για πολύ μικρή απόδοση τα smartphone.

Δημοσ.

Σε εμένα η χρήση είναι:

Calls 20%

sms 10%

internet/games 20%

organizer/σημειώσεις/ξυπνητήρι 30%

φωτογραφική μηχανή και βίντεο 20%

προς παππούδες : καλός ήρθατε στο 2013, αυτό λέγεται smartphone, δέχεται applications, που σας γλυτώνουν να κουβαλάτε μια τσάντα γεμάτη σημειώσεις, βιβλία, organizer ετών, ξυπνητήρι, φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα, laptop. Πολύ απλά έχετε smartphone. ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

Όταν πεθάνω βάλτε μου το κινητό στο μνήμα μα μη με θάψετε βαθιά γιατί δεν θα χει σήμα!

:lol:

early 2000 ατάκα!

Κυριαρχούσαν τα Nokia τοτε.

Δημοσ.

Μου είναι εντελώς αδιάφορη αυτή η έρευνα. Δεν αντιπροσωπευει εμένα αλλά ούτε (πιστεύω) και τους περισσότερος Έλληνες. Διαφορετικός χρόνος προσαρμογής στην καινούργια τεχνολογία αλλά και (το κυριότερο) διαφορετικές τιμές παροχών κινητής τηλεφωνίας.

πόσοι έχουν smartphone στην Αμερική και πόσοι στην Ελλάδα? Και πόσοι έχουν ίντερνετ στο κινητό τους?

Δημοσ.

Μου είναι εντελώς αδιάφορη αυτή η έρευνα. Δεν αντιπροσωπευει εμένα αλλά ούτε (πιστεύω) και τους περισσότερος Έλληνες. Διαφορετικός χρόνος προσαρμογής στην καινούργια τεχνολογία αλλά και (το κυριότερο) διαφορετικές τιμές παροχών κινητής τηλεφωνίας.

πόσοι έχουν smartphone στην Αμερική και πόσοι στην Ελλάδα? Και πόσοι έχουν ίντερνετ στο κινητό τους?

Εδώ οι νέοι και μεσήλικες(με το ζόρι) έχουν smartphone με internet και οι παππούδες, γιαγιάδες έχουν πάλι smartphone με internet που τους έχουν "πασάρει" και ψάχνουν από που χρεώνονται.

Δημοσ.

Εγώ πάντως μιλάω κάνα 500λεπτό σίγουρα και κάμποσα sms στέλνω, αλλά internet μαζί με 3g και WiFi θέλω πάνω από 13GB το μήνα σύμφωνα με τους μετρητές μου..

Δημοσ.

Πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα να έχεις smart phone αν είναι να μην μπαίνεις στο ίντερνετ, να μην χρησιμοποιείς applications, να μην στέλνεις e-mail και να μην χρησιμοποιείς το navigation. 

Με 20ευρώ παίρνεις μια ωραιότατη συσκευή για να στέλνεις μηνύματα και να παίρνεις τηλέφωνα όπως έκανε κάποτε όλος ο κόσμος....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...