Προς το περιεχόμενο

Πέθανε ο θρυλικός πρόεδρος της Nintendo

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέψου απλά ότι το Goldeneye ήταν αυτό που έφερε τα shooters σε άλλο επίπεδο. Το FFvii θα συμφωνήσω ότι είχε πολύ καλό σενάριο, αλλά γενικά το gameplay των jrpg το θεωρώ άκρως παλιομοδίτικο και βαρετό.

Δηλαδη το Perfect Dark ηταν μαπα??  :huh: Παρα πολυ καλο και το GoldenEye δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα και το Perfect Dark παρα πολυ καλο shooter.

Το ξέρω ότι θα πέσετε όλοι να με φάτε με αυτό που θα πω, αλλά Goldeneye > FFvii.

Εννοεις Ocarina of Time > all  :P

On topic και εγω μιας και ξεκινησα απο Gameboy και Nes λυπαμαι πραγματικα την κατασταση που εφτασε η Nintendo, στις κονσολες τουλαχιστον για με το 3ds τα παει μια χαρα. Για μενα οπως και για παρα πολλους αλλους μετα το Gamecube εχασε την μπαλα και ας πουλησε παρα πολυ το Wii.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ νόμιζα ότι η Atari έφερε την "επανάσταση" στα FPS με το Alien Vs Predator σε cartridge έκδοση. Ακόμα το έχω και το λιώνω! :P

Δηλαδη το Perfect Dark ηταν μαπα??  :huh: Παρα πολυ καλο και το GoldenEye δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα και το Perfect Dark παρα πολυ καλο shooter.

Εννοεις Ocarina of Time > all  :P

On topic και εγω μιας και ξεκινησα απο Gameboy και Nes λυπαμαι πραγματικα την κατασταση που εφτασε η Nintendo, στις κονσολες τουλαχιστον για με το 3ds τα παει μια χαρα. Για μενα οπως και για παρα πολλους αλλους μετα το Gamecube εχασε την μπαλα και ας πουλησε παρα πολυ το Wii.

Το Goldeneye είχε πάρα πολύ ωραία γραφικά (θυμάστε τι ντόρος είχε γίνει τότε για τα "ρεαλιστικά" γραφικά του) και πάρα πολύ ωραίο gameplay. Ενώ στα άλλα FPS είχες απλά ένα όπλο και έριχνες, σε αυτό μπορούσες να κάνεις σχεδόν ό,τι μπορείς και στα σημερινά FPS.

Εγώ νόμιζα ότι η Atari έφερε την "επανάσταση" στα FPS με το Alien Vs Predator σε cartridge έκδοση. Ακόμα το έχω και το λιώνω! :P

Ναι άλλο τότε.

Και ο άβακας έφερε την επανάσταση κάποτε τώρα υπάρχουν κομπιουτεράκια!

• Like 1

RIP για ολους που φευγουν απο αυτον τον κοσμο. Ας μην τον αγιοποιησουμε κιολας επειδη ηταν προεδρος μιας πολυεθνικης.

Aκομα και για τους δολοφονους και τους βιαστές που φευγουν απο αυτο τον κοσμο;

Την δεύτερη πρόταση την έγραψες ετσι απλα για να την γράψεις ε;

Οπως εκανα και γω με ην 1η πρόταση...

Το Goldeneye είχε πάρα πολύ ωραία γραφικά (θυμάστε τι ντόρος είχε γίνει τότε για τα "ρεαλιστικά" γραφικά του) και πάρα πολύ ωραίο gameplay. Ενώ στα άλλα FPS είχες απλά ένα όπλο και έριχνες, σε αυτό μπορούσες να κάνεις σχεδόν ό,τι μπορείς και στα σημερινά FPS.

Το goldeneye είχε φοβερά διασκεδαστικό multi

Αλλά ff vii >all

Ευχαριστώ για μερικές από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της ζωής μου.

Από που να αρχίσω;

1991 να μαθαίνω για το NES στο ΜΙΝΙΟΝ;

1993 να ανοίγω τα χριστούγεννα το SNES με όλους τους συγγενείς ζωντανούς να το δοκιμάζουν μαζί μου;

Ατελείωτες ώρες με προϊόντα Nintendo (ΟΚ και SEGA) κατά τη δεκαετία του '90, ειδικά στις αρχές του.

Ευχαριστώ και καλή ανάπαυση...

• Like 3

Ειμαι του 1982,εχω ολες τις κονσολες της NIntendo(εως και Virtual Boy)και σχεδον ολες των υπολοιπων εταιριων ως πορωμενος σαν πιτσιρικας,ως συλλεκτης τωρα.Θα πω πως το σκαλωμα σε Super NIntendo με τιτλους οπως,Zelda;Link To The Past,Super Metroid,Super Mario 3 & Yoshi's Island αλλα και Donkie Kong Trilogy,δεν το εχω ξαναφαει ποτε και ουτε ξαναβλεπω να το τρωω(αντε να το φαγα με castlevania Symphony of the night σε PSX και Resident Evil Remake στο Gamecube που ηταν ενα διαμαντι γραφικων,ανανεωσης και gameplay).To N64 εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιασε,θυμαμαι Turok 64 το 1997 και το αναπολω παντως,Το gamecube το λατρεψα ,επαιρνα τους ιδιους τιτλους που υπηρχανε σε PS2 και ΧΒΟΧ και το cube τους εριχνε σε frames και Υφες στεγνα..Το Wii νομιζω πως ειναι τα πιο πεταμενα λεφτα που εδωσα ποτε για κονσολα στα 22 χρονια που ασχολουμαι.Long Live NES,Gameboy Classic και SNES!riP στον ανθρωπο που τσακωνομουνα στο δημοτικο με τους συμμαθητες μου οτι ο Μαριο εχει τον Σονικ!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...