Προς το περιεχόμενο

Πέθανε ο θρυλικός πρόεδρος της Nintendo

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κρίμα...

Φτάσαμε στην εποχή που η αξία μιας κονσόλας/παιχνιδομηχανής μετριέται σε ghz, πυρήνες και ένα σωρό άλλα χαρακτηριστικά.

Η Nintendo έμαθε σε πολλούς από εμάς την χαρά του πραγματικού gaming, τη λαχτάρα να περιμένεις μια νέα κασέτα δώρο τα Χριστούγεννα, να την χιλιοτερματίζεις και ύστερα να την ανταλλάζεις στα διαλείμματα του σχολείου με κάποια άλλη. Πάντα χωρίς να έχει τόση μεγάλη σημασία το μηχάνημα αλλά η χαρά του παιχνιδιού.

Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από αυτή την εταιρεία. Ελπίζω παρά την απώλεια και τις πτώσεις στις πωλήσεις τα τελευταία έτη η Nintendo να τα πάει καλά στο μέλλον.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια μπορει να μην ειμαι οσο παλιος οσο εισαστε εσεις αλλα θυμαμαι απο δημοτικο και μετα καθε φιλο με ενα gameboy στο χερι και να παιζουν σαν τρελοι!

Αυτη η χαρα και αυτα τα παιχνιδια ειναι που σε κανουν να ηρεμεις.
Δεν λεω καλο και το Crysis αλλα το Mario εχει αλλη γλυκα!

gameboy, κανά δίμηνο το πολύ να άντεχε το καθένα.Συνήθως από σουτ πάνω στα νεύρα την έβρισκαν.Τι να πω.Ήμουν μικρό κ θερμόμαιο.

Και είχες πλούσιους γονείς :P
Ενα gameboy ειχα δώρο απο το θείο μου και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου.
Θυμάμαι στη κατασκήνωση τοτε που είδαν κατι "παιχνιδάκια" τα μάτια μου battle arena toshiden , mortal kombat, mario 2 και δεν ήξερα με ποιο να πρώτοανταλλάξω.

Θυμαμαι το pocket που τα έσπαγε τόσο σε οθόνη όσο και σε μέγεθος αν και ποτέ δεν το απόκτησα το μόνο σύστημα gameboy που δεν είχα.
Αξέχαστες στιγμές, άλλες εποχές, ήμασταν και μικρά τα βλέπαμε ολα τεράστια και με ενθουσιασμο.Μακαρι να γύριζα για μια μέρα πίσω.  :cry:

Rip

Μεγαλώσαμε με Nintendo και Sega!

Eνα απο τα μεγαλύτερα λαθη του ειναι που εβγαλε το nintendo 64 με κασέτες(cartridge). Χάλια ήχος (midi) και δεν υπήρχαν ταινίες πλην ορισμένων παιχνιδιών.

Στον ήχο δεν είχε τόσο πρόβλημα, ήταν proprietary format όχι midi.

Η μνήμη της κασέτας καλή ήταν για την τότε εποχή αλλά μεταγενέστερα δεν κανονίστηκε να επεκταθεί η να βγεί ένα 64 DD που να έπιανε κάτι καλύτερο.

Αν ήμουν στη Nintendo θα έκανα ένα 64 DD το οποίο θα έπαιρνε δισκάκια μέσα σε cartridge όπως τα DVD-RAM, για να είχα και ασφάλεια και GB διαθέσιμα, ενώ η κασέτα πάνω θα αναλάμβανε το flash χώρο για Caching. Δεν θα μεσολαβούσα το gamecube αλλά ένα αναβαθμισμένο controller και το 64 DD Θα βελτίωνε και τα γραφικά με HD-15 out + RCA για ήχο.

Στον ήχο δεν είχε τόσο πρόβλημα, ήταν proprietary format όχι midi.

Η μνήμη της κασέτας καλή ήταν για την τότε εποχή αλλά μεταγενέστερα δεν κανονίστηκε να επεκταθεί η να βγεί ένα 64 DD που να έπιανε κάτι καλύτερο.

Αν ήμουν στη Nintendo θα έκανα ένα 64 DD το οποίο θα έπαιρνε δισκάκια μέσα σε cartridge όπως τα DVD-RAM, για να είχα και ασφάλεια και GB διαθέσιμα, ενώ η κασέτα πάνω θα αναλάμβανε το flash χώρο για Caching. Δεν θα μεσολαβούσα το gamecube αλλά ένα αναβαθμισμένο controller και το 64 DD Θα βελτίωνε και τα γραφικά με HD-15 out + RCA για ήχο.

Το έκανε και η Atari με το Jaguar στα 64bit και η Sega με το Sega 32x... και οι 2 πήραν από τα 3 το μακρύτερο...

Και μονο στο ακουσμα του ονοματος Nintendo με πιανει μια νοσταλγια..Ποσοι μεγαλωσαμε με  Super Mario,Donkey Kong,Kirby και τοσα αλλα ομορφα παιχνιδια.. :unsure:

gameboy, κανά δίμηνο το πολύ να άντεχε το καθένα.Συνήθως από σουτ πάνω στα νεύρα την έβρισκαν.Τι να πω.Ήμουν μικρό κ θερμόμαιο.

90'σ χρονια της ευημεριας!

Εγω 2 classic ειχα σε ολη μου τη ζωη

Και ενα game boy color.

Το 1ο classic αντεξε 7 χρόνια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...