Bigi444444 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια να το πληρωσω χιλιες φορες.Το θεμα είναι ότι το συγκεκριμενο παχνιδι ΝΟΜΙΖΩ ότι υπαρχει για Xbox Live μονο.Δε βγαινει για pc. http://store.steampowered.com/app/241540/?snr=1_7_15__13 Νομίζω είχε πιάσει και 50% έκπτωση, αλλά και πάλι καλά είναι πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 To topic είναι για την έκδοση για PC. Έχει βγει για PC εδώ και μερικούς μήνες, ήταν σε early access στο steam, και από το Νοέμβριο βγήκε ως τελική έκδοση. http://store.steampowered.com/app/241540/ Ah, ninja'd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ρε παιδια help.Αγορασα το παιχνιδι (original) και μου κανει το ιδιο πραγμα που ειχα γραψει πρωτύτερα.Να θυμισω τι ηταν αυτό.Οι ανθρώπινες φιγουρες δεν υπαρχουν ειναιμονο σκιες και το περιβαλλον είναι σχεδόν αφαντο.Το ιδιο παιχνιδι παλι σε Windows 7 στον υπολογιστη του αδελφου μου δουλευει μια χαρα.Τι μπορει να φταιει δε μπορω να καταλαβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω ότι η πιο γρήγορη λύση θα ήταν να κάνεις ένα post για το πρόβλημα αυτό (μαζί με screenshot και τα specs από το PC σου) στο σχετικό section του steam forum http://steamcommunity.com/app/241540/discussions/0/ ή στο σχετικό section του undead labs' forum: https://forums.undeadlabs.com/forums/state-of-decay-bugs.15/ btw, ρίξε και μια ματιά σε αυτό (δεν φαίνονται τα screenshots με το πρόβλημα, αλλά ακούγεται παρόμοιο πρόβλημα - και λύθηκε για αυτόν) : http://steamcommunity.com/app/241540/discussions/0/666827315731834901/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Φιλε μου σ ευχαριστω.Μπηκα στο τριτο link που μου παρεθεσες και εκανα δουλεια.Επρεπε να αλλαξω καποιες ρυθμισεις του παιχνιδιού στο catalyst control center.Δε μπορεις να φανταστείς τι φρικη ειχα φαει.Παω να παιξω.Ελπιζω μονο να μην αποδειχτεί μουφα το παιχνιδι και παει τζαμπα η προσπαθεια να το κανω να δουλεψει. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Φιλε μου σ ευχαριστω.Μπηκα στο τριτο link που μου παρεθεσες και εκανα δουλεια.Επρεπε να αλλαξω καποιες ρυθμισεις του παιχνιδιού στο catalyst control center.Δε μπορεις να φανταστείς τι φρικη ειχα φαει.Παω να παιξω.Ελπιζω μονο να μην αποδειχτεί μουφα το παιχνιδι και παει τζαμπα η προσπαθεια να το κανω να δουλεψει. Ευχαριστω! το παιχνιδι ειναι πολυ καλο...απλα δεν ειναι ευκολο, ουτε απλο... υπομονη, πολυ stealth και προσπαθησε να σκεφτεσε σαν survivor και οχι σαν rambo... διαβασε/δες και κανα tip/tutorial γιατι εχει πολλα πραγματα που ΔΕΝ τα εξηγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Επανέρχομαι στο θεμα , εχοντας ασχοληθεί με το παιχνιδι λιγο, Να σας πω την αληθεια , ισως να γινομαι κουραστικος , θα ηθελα να σας περιγραψω το πως κατεληξα στο να εγκαταστήσω και να ασχοληθώ με το παιχνιδι. Πληκτρολογησα στο google κατι για stealth παιχνίδια (δε θυμαμαι τι ακριβως ειχα βαλει)και πατησα "εικονες". Μου εβγαλε λοιπον το state of decay. Αποφασισα λοιπον να το δοκιμασω εχοντας παντα στο μυαλο μου την αναζητηση ενός stealth παιχνιδιού (είμαι λατρης του είδους, αλλα εχω παιξει τα παντα και αναζητω συνεχως νεους τιτλους). Διαβαζω και το από πανω σχολιο του φιλου krokos oτι το παιχνιδι θελει πολύ stealth και λεω "ελα!εδώ ειμαστε" Όμως πρεπει να ομολογησω πως :Μπορει το παιχνιδι να θελει η τουλάχιστον να παιζεται stealth σε καποια σημεια.,αλλα αυτος ο τροπος παιχνιδιού δεν είναι απαραιτητος , δηλαδή μπορεις και να νικήσεις τα zombies χτυπώντας τα απλα.Επισης το stealth του παιχνιδιού δεν είναι πολύ επιτυχημενο, δεν είναι ας πουμε όπως το stealth του dishonored η του splinter cell. Νομιζω πως δε μπορεις να κινηθείς μεγαλες αποστασεις χωρις να σε δουν. Παντως βρισκομαι ακομα σε φαση που βλεπω το παιχνιδι και προσπαθω να πιασω το κυριως νοημα.Περιμενω τις γνωμες σας. Και 2 ερωτήσεις σχετικα με τo gameplay: Το που θελεις να πας το οριζεις εσυ; Ρωταω γιατι στο χαρτη κατω αριστερα δεν υπαρχει destination παρα μονο όταν το ορισεις εσυ. Επισης κατι ακομα. Όπως σας ειπα είμαι ακομα σε φαση που μαθαινω το παιχνιδι και προσπαθω να πιασω το νοημα. Αλλα θα ηθελα να ξερω ποτε τελειωνει η κάθε αποστολή; Το λεω αυτό επειδή ανοιξα ας πουμε το breakdown (dlc) μου εβγαλε να επιλεξω πρωταγωνιστη αλλα δε μπορω να φανταστω ποτε θα τελειωσει η αποστολή και θα μου ορισει το παιχνιδι κατι καινουριο. Συγγνωμη αν οι ερωτησεις μου είναι καπως ...ανόητες αλλα θελω να μαθω. Μιλαμε παντα για single Player. Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Παίδες κανέναν παρόμοιο παιχνιδάκι παίζει να βρούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ποσο χαζοι ειναι οι προγραματιστες του παιχνιδιου? Το εγκατεστησα σημερα και οταν πηγα στα options στα γραφικα ειδα το εξης παραξενο: Οτι ειχε επιλογη για αναλυση 1920χ1080 ενω η οθονη υποστηριζει μονο μεχρι 1280χ1024! Σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν μου βγαζει επιλογη για αναλυση πανω απο 1280χ1024. Εβαλα λοιπον το παιχνιδι και ξεκινησε να παιζει κανονικα. Ομως σε λιγα λεπτα αρχισε να μυριζει καμμενο. Βρομισε ολο το σπιτι λεμε. Το παιχνιδι πιεσε την οθονη να λειτουργησει σε μεγαλυτερη αναλυση και ποιος ξερει τι ζημια εχει γινει. Αν ξανακαει για δευτερη φορα δεν την ξαναφτιαχνω θα την αλλαξω αμεσως μαζι με την καρτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ποσο χαζοι ειναι οι προγραματιστες του παιχνιδιου? Το εγκατεστησα σημερα και οταν πηγα στα options στα γραφικα ειδα το εξης παραξενο: Οτι ειχε επιλογη για αναλυση 1920χ1080 ενω η οθονη υποστηριζει μονο μεχρι 1280χ1024! Σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν μου βγαζει επιλογη για αναλυση πανω απο 1280χ1024. Εβαλα λοιπον το παιχνιδι και ξεκινησε να παιζει κανονικα. Ομως σε λιγα λεπτα αρχισε να μυριζει καμμενο. Βρομισε ολο το σπιτι λεμε. Το παιχνιδι πιεσε την οθονη να λειτουργησει σε μεγαλυτερη αναλυση και ποιος ξερει τι ζημια εχει γινει. Αν ξανακαει για δευτερη φορα δεν την ξαναφτιαχνω θα την αλλαξω αμεσως μαζι με την καρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Σίγουρα ήταν η οθόνη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ποσο χαζοι ειναι οι προγραματιστες του παιχνιδιου? Το εγκατεστησα σημερα και οταν πηγα στα options στα γραφικα ειδα το εξης παραξενο: Οτι ειχε επιλογη για αναλυση 1920χ1080 ενω η οθονη υποστηριζει μονο μεχρι 1280χ1024! Σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν μου βγαζει επιλογη για αναλυση πανω απο 1280χ1024. Εβαλα λοιπον το παιχνιδι και ξεκινησε να παιζει κανονικα. Ομως σε λιγα λεπτα αρχισε να μυριζει καμμενο. Βρομισε ολο το σπιτι λεμε. Το παιχνιδι πιεσε την οθονη να λειτουργησει σε μεγαλυτερη αναλυση και ποιος ξερει τι ζημια εχει γινει. Αν ξανακαει για δευτερη φορα δεν την ξαναφτιαχνω θα την αλλαξω αμεσως μαζι με την καρτα. Αν θυμαμαι καλα, σε ολα τα θεματα σου λενε να αλλαξεις οθονη. Αν ειναι καποιο παιχνιδι να σε αναγκασει να αλλαξεις οθονη, ας ειναι το state of decay 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Θα τους κανω μηνυση! Δεν την γλιτωνουν. Ο μονος λογος που δεν την αλλαξα οταν καηκε πριν 1 μηνα ηταν επειδη σκεφτηκα οτι θα επρεπε να αλλαξω και καρτα καθως η 560 ti εχει τις μισες επειδοσιες σε 1920χ1080 απο οτι σε 1280χ1024 και επειδη η gtx 7 βγηκαν πριν 1 χρονο ενω φετος βγαινουν gtx 8 για αυτο τη εφτιαξα ετσι ωστε να περιμενω μεχρι να βγουν οι gtx 8 και τοτε αλλαζω οθονη και καρτα. Δεν επρεπε το παιχνιδι να επιτρεπει να επιλεξουμε αναλυση που δεν υποστηριζουν οι οθονες μας. Που ακουστηκε αυτο δηλαδη? Να κανει overclock το παιχνιδι στην οθονη?! Ενω θα κανονικα θα επρεπε να μην εχει επιλογη για μεγαλυτερη αναλυση απο 1280χ1024 αφου αυτη η οθονη δεν παει πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αν θυμαμαι καλα, σε ολα τα θεματα σου λενε να αλλαξεις οθονη. Αν ειναι καποιο παιχνιδι να σε αναγκασει να αλλαξεις οθονη, ας ειναι το state of decay τυχαία μπήκα να δω το thread, άλλα αν συμβεί αυτό, παρακαλώ θερμά να με ειδοποιήσει κάποιος με pm ή -ακόμη καλύτερα- να δημιουργηθεί νέο thread περιττό να πω ότι θα χρειαστούν αποδεικτικά στοιχεία α λα photo or it didn't happen! /offtopic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Βασικά πέρα από την πλακα το game είναι extremely fun...ειδικά με 2-3 mods Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα