Mystrider Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα, Πήρα ενα JAGA tabletaki με χωρητικότητα 8gb, Μια ερώτηση θέλω να κάνω, παρατήρησα ότι έχει σαν βασική χωρητικότητα για τα applications μόνο το 1gb και τα υπόλοιπα 7 τα έχει σε 2ο partition, δηλαδή πάω να κάνω εγκατάσταση ενα μεγάλο application ( 1.4 gb ) και δεν χωράει.... δηλαδή χρησιμοποιεί μόνο το 1gb για εγκατάσταση και δεν χρησιμοποιεί τα υπόλοιπα. Κάνω κάτι λάθος? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να χρησιμοποιεί όλα τα gb ή ακόμη και τα έξτρα που έχω απο μια mini SD? Μου φένεται περίεργο να έχει σύνολο 16gb με την καρτούλα και να επιτρέπει να εγκαταστήσω εφαρμογές μόνο στο 1gb.. ίσως εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά και θέλω τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξερω αν σε αφηνει να διαλεξεις που θα πηγαινουν τα applications.αλλα συνηθως και στα κινητα διαλεγεις αν θα πηγαινει στο Internal storage η στο external δηλαδη στην καρτα σου
Mystrider Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μακάρι να γίνεται, θυμάσαι απο τις ρυθμίσεις πού ακριβώς πάς?
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θυμαμαι .απλα συνηθως υπαρχει.και στο κινητο μου πχ ενα xperia go ακομα και για τις φωτογραφιες σου λεει που θες να τις σωσεις.και για τα application νομιζω οτι υπαρχει αντιστοιχη επιλογη οσο θυμαμαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα