Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλώς σας βρήκα παλικάρια. Εγκαινιάζω την εγγραφή μου στο insomnia με αυτό το post. :D

Σήμερα επισκέφτηκα ένα κατάστημα e-shop στην πόλη μου και ζήτησα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί να με βοηθήσουν να φτιάξω έναν custom πύργο ( γιατί προφανώς εγώ δν μπορώ να ξεχωρίσω την κάρτα ήχου απο το ανεμιστηράκι), τον οποίο χρειάζομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ηχογραφήσεις με αρκετά βαριά προγράμματα και μερική επεξεργασία βίντεο.

Ένας από τους υπεύθυνους, λοιπόν, μου πρότεινε τα εξής εξαρτήματα, αλλά θα προτιμούσα να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας για να κάνω όσο μπορώ πιο έξυπνη και πιο πρακτική αγορά :

- Μητρική κάρτα : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.528663       =       90,50 ευρώ

-   Μνήμη RAM   : /product?id=PER.550479       =       57,04 ευρώ

-   Κουτί   : /product?id=PER.809485              =          68,52 ευρώ

-   Τροφοδοτι   κό  : /product ?id=PER.808792        =      72,90 ευρώ

-  Κάρτα ήχου  : /product?id=PER.540242       =        128,90 ευρώ

-  Πληκτρολόγιο  : /product?id=PER.570425       =      32,50 ευρώ

-  Σκληρός δίσκο ς : /product?id=P ER.306078       =     96,50 ευρώ

- Accesories : /product?id=PER.345109          =         2,99 ευρώ

- Επεξεργαστής - CPU : /product?id=PER.559660 =   108,73 ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ =   658,58 ευρώ

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !

Επεξ/σία από sickhorse131
Δημοσ.

Καλώς μας ήρθες άργησες λίγο άλλα έκανες την σωστή επιλογή.Αφού έβαλες σύνδεσμο στο πρώτο δεν βάζεις και στα υπόλοιπα και σε ποια πόλη είσαι ; μήπως σου προτείνουμε κανένα καλύτερο μαγαζί γιατί απο εμπειρίες που διαβάζω πρέπει να μπαίνεις με δίκανο για να διεκδικείς τα αυτονόητα.Το παρακάτω βίντεο θα σου δώσει μία ιδέα για το πώς αισθάνονται πολλοί αγοραστές.Και πόσα θες να επενδύσεις ;

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχα Βασικά είχα βάλει σύνδεσμο σε όλα, αλλά μου τα εξαφάνιζε (σε άλλη διάσταση προφανώς), οπότε είπα ας αφήσω ένα μικρό link των products και να εννοηθεί ότι πρέπει να βάλουν στην αρχή www.e-shop.gr/......

Θα τα μάθω τα κολπάκια με τον καιρό που θα πάει!

και επίσης είμαι από Κέρκυρα και σκέφτομαι να επενδύσω από 600-700 ευρώ

Δημοσ.

εντάξει δε νομίζω να είναι τόσο τραγική η κατάσταση :P

Μια απλή αναζήτηση στο φόρουμ ή στο google είναι αρκετή για να βγάλεις συμπεράσματα :rolleyes:

Δημοσ.

Ο λόγος που απευθύνθηκα στο φορουμ περισσότερο είναι για να κανετε εσείς ως πιο έμπειροι επί του θέματος μια εκτίμηση της αγοράς που πρόκειται να κάνω ή να μου προτείνετε κάτι εναλλακτικό μην πιαστώ και κότσος (τόσο καιρό μαζεύω τα λεφτά κρίμα είναι) :P

Δημοσ.

Ο λόγος που απευθύνθηκα στο φορουμ περισσότερο είναι για να κανετε εσείς ως πιο έμπειροι επί του θέματος μια εκτίμηση της αγοράς που πρόκειται να κάνω ή να μου προτείνετε κάτι εναλλακτικό μην πιαστώ και κότσος (τόσο καιρό μαζεύω τα λεφτά κρίμα είναι) :P

αφου μαζευεις τοσο καιρο λεφτα κριμα ειναι να αγορασεις απο το e-shop.

το service τους ειναι ανυπαρκτο και σου κοβουν χρηματα απο την αποδειξη αγορας σαν γυφτοι.

Μ Α Κ Ρ Υ Α !!!!!!!!

Δημοσ.

Φτιάξτο από εδώ αν θες http://www.visionstudio.gr/makepc.asp όχι ότι θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά δε συγκρίνεται με το e-shop. Όπως βλέπεις υπάρχουν πολλοί εξαγριωμένοι με το e-shop, Κι εγώ έτσι έλεγα στην αχή σιγά μωρέ είναι όλοι υπερβολικοί, μέχρι που την έπαθα κι εγώ 

Δημοσ.

Ενώ στο vision studio ειναι καλύτεροι;

Εχουν ενα καλο,ίσως τις καλύτερες τιμές και ολα τα ειναι αστα να πανε.

Ούτε μ αυτούς μην μπλεξεις φιλαράκι.

Δημοσ.

Παιδιά κατά τη γνώμη μου ας αφήσουμε λίγο το θέμα του e-shop (εντάξει κατάλαβα ότι δεν πολυσυνίσταται :P ) και ας δουμε τουλάχιστον αν αυτά τα αντικείμενα που μου πρότειναν είναι καλή επιλογή γι αυτό που θέλω να κάνω (αλλιώς προτείνετε μου εσείς αντικείμενα αυτή τη φορά όχι μαγαζί :P  )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...