Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειράζει να βάλω 3pin-ο fan σε 4pin θέση? 

Επίσης η πρώτη υποδοχή για κάρτα γραφικών είναι πολύ κοντά στο fan της ψύχτρας και μάλλον δεν θα χωρέσει.

Πειράζει αν την βάλω πιο κάτω?

Ανεβάζω και photo αν θέλετε.

Οχι δεν πειράζει για το 3πινο σε 4πινο.

Για την κάρτα όμως πειράζει γιατί απ'όσο ξέρω πρέπει να είναι στο 1ο PCI slot για λόγους απόδοσης (?)

Περίεργο μου φαίνεται πάντως που δε χωράει o.O

Δημοσ.

Kαι ναι! Είναι γεγονός αυτό.

Πήγα και πείρα FULL xl tower για να μην χωράει μια απλή υδρόψυξη...

Τι κάνω τώρα ένας θεός ξέρει. 

Στα intake μπροστινά fans δεν φτάνει το μάκρος από τους σωλήνες.

Πάνω στο δεύτερο πίσω φάν ακόμα και να ξεβιδώσω το κουβούκλιο πάλι δεν έχει υποδοχή για να βιδώσω το cooler fan...ωραία.

Με βλέπω να το πουλάω. Δεν περιγράφονται τα νεύρα μου

Ακόμα και να μπορώ να την βάλω σε δεύτερη θέση, έχει πάει τσάμπα μια θύρα.

Θα δοκιμάσω να το βιδώσω αναποδα...

post-245892-0-80549200-1379697300_thumb.jpg

post-245892-0-30720200-1379697321_thumb.jpg

Δημοσ.

Πάνω δε γίνεται να φανταστώ επειδή είναι το τροφοδοτικό ή δεν έχει καν υποδοχές για fans?

Ψιλομπερδεύτηκα :P

Δημοσ.

όχι, το τροφοδοτικό το έχω βάλει κάτω. πάνω έχει θέση και για δεύτερο τροφοδοτικό από ότι κατάλαβα ή για σκλήρους και έτσι υπάρχει ένα κουβούκλιο. ακομα και αν το ξεβιδώσω όμως δεν χωράει η σιδεριά που πάει μαζί με το fan του cooler.

Δοκίμασα να το βιδώσω ανάποδα και εξοικονομώ  λίγο χώρο αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα χωρέσει μια μεγάλη κάρτα γραφικών. Θα δοκιμάσω σε λίγο με αυτή που έχω.

Δημοσ.

Εντάξει λύθηκαν τα προηγούμενα προβλήματα. Έκανα format τον παλιό green δίσκο και όλα σχεδόν είναι οκ. 

Την πρώτη φορά που τον άνοιξα η θερμοκρασία cpu ήταν 78 στο bios.

Τρόμαξα, τον έκλεισα και γύρισα το fan να δίνει αέρα από έξω προς τα μέσα και κατευθείαν έπεσε στους 48 βαθμούς από bios και το core temp  

δείχνει 28-34 χωρίς να ζορίζω τον επεξεργαστή.(κουλό, αλλά έτσι έγινε)

Το pin του fan το έχω συνδέσει στην cpu fan υποδοχή ενώ το pin του pump το έχω βάλει στο sys_fan2, το οποίο έχει speed controller.

Διάβασα από έναν στο internet ότι κάνοντας απενεργοποίηση του controller κέρδισε καλύτερες θερμοκρασίες.

Γενικά λένε ότι τα normal temps σε idle είναι 25-31 για την h60. Ισχύει? 

Επίσης θα κερδίσω βαθμούς αν κάνω το radiator sandwich με άλλο ένα fan?

Γενικά πάντως, ελπίζω λόγο του σκληρού και της κάρτας γραφικών που είναι παλιά, δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε να κάνει ένα pc στα χαρακτηριστικά του. Π.χ. κάνει αργό boot, αργό extraction, πολύ αργό installation. Από την άλλη συμπεριφέρεται πολύ γρήγορα με τα προγράμματα.

Υπάρχουν τίποτα test programms για να δω τις επιδόσεις του?

Επίσης θα ήταν καλό να αναβαθμίσω τα bios στην τελευταία τους έκδοση ή δεν χρειάζεται?

Δημοσ.

Κατσε κατσε γτ δεν το επιασα, εχεις βαλει λειτουργικο στο green? Και αν ναι αναρωτιέσαι γτ σερνεται? 

Ειναι εγκλημα να τρεχεις τετοιο συστημα με green σκληρο.

Δημοσ.

Κατσε κατσε γτ δεν το επιασα, εχεις βαλει λειτουργικο στο green? Και αν ναι αναρωτιέσαι γτ σερνεται? 

Ειναι εγκλημα να τρεχεις τετοιο συστημα με green σκληρο.

Ναι, μου το έχουν πει. Και μάλιστα είναι και παλιός. 

Θα πάρω καινούργιο αλλά πρέπει να περιμένω. Λείπουν ssd, σκληρός και gpu.

Από το να τα πάρω με μιας όμως και να είναι φθηνά καλύτερα να περιμένω και να τα πάρω καλά μια κι έξω.

Aυτό πρέπει να είναι όντως το θέμα...

Απλός βλέπω ότι σε κάποιες λειτουργίες που αφορούν περισσότερο τα καινούργια parts πάλι καθυστερεί άλλα μάλλον ο σκληρός φταίει. 

Για τις θερμοκρασίες και το radiator τι λέτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...