Gamingpc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα θελω να αλλαξω τον φαν τις υδροψυξης και να βαλω ενα πιο αθορυβο και με μπλε led εχετε καποιο να προτινετε?και αν γινετε καποιο πιο λεπτο ωστε να βαλω push pull επιδει ειναι μικρος ο χωρος στο pc μου
caution Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Με λεπτους μην ασχολείσαι - δεν αποδίδουν σε ψυγεία. ΚΑΛΟ και με μπλε led δεν έχω δει. Ο πιο ανεκτός που ξέρω είναι ο sickleflow.
Gamingpc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι πιο αθορυβος?επισεις πως μπορω να τον ρυθμησω τον στοκ?
caution Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια μητρική έχεις; Γενικά η πιο ok λογική είναι να έχεις την τροφοδοσία της αντλίας σε molex (μόνιμα @ 12v) και το fan στο cpu_fan header όπου η μητρική σου παίζει να μπορεί να ελέγξει τις στροφές του, αναλόγως τις θερμοκρασίες. Ο sickleflow αν μένει κάτω από 1200-1300 είναι μια χαρά.
caution Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι έχει τέτοιο feature (fan control) αλλά ΝΟΜΙΖΩ ότι δουλεύει όπως πρέπει μόνο με 4pin (PWM) σε αυτές. Οπότε ανακαλώ για τον sickleflow, δες τίποτα σε παλιότερο Noiseblocker ή Xigmatek που να είναι PWM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα