tonymp12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους! μολις σημερα αγορασα το ταμπλετ προσπαθω να συνδεθω στο ιντερνετ αλλα δεν μπαινει με τιποτα.... βρισκει το δυκτιο δεχεται τον κωδικο και προσπαθει να κανει ληψη IP ......μηπως παιζει καποιο ρολο που εχω ιντερνετ μεσω αναμεταδοτη (repeater) και αν παιζει ρολο ξερει καποιος πως να αλλαξω αν αλλαζουν οι ρυθμισεις του tablet? ετσι ωστε να βαλω οτι εχω στον υπολογιστη....εννοω να βαλω την IP του αναμεταδοτη..... ευχαριστω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) το ριπιτερ φταιει κατα 90% βαλε καρφωτη ip εκει που βαζεις κωδικο,ακριβως απο κατω εχει 2 τικ. βγαλε το dhcp Και βαλε στα κενα οτι πρεπει σε αυτο που δε ξερεις βαλε 24. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2013 από Ntinaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonymp12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 οι επιλογες που μου δινει και δεν ξερω τι να βαλω εκει αν εχεις καμια ιδεα να βοηθησεις ειναι οι εξης.... 1 ονομακεντρικου υπολογιστη διακομιστη μεσολαβησης 2 θυρα διακομιστη μεσολαβησης εχει το 8080 3 διακομιστης μεσολαβησης παρακαμψης και βαζω εγω... 1 ρυθμισεις ip στατικο (δεν εχει αλλη επιλογη περα του DHCP) 2 διυθυνση ip την ip του ριπετερ 3 πυλη οτι εχει το ριπιτερ 4μηκος προθεματος δικτυου εχει το 24 που ειπες..... DNS 1 οτι εχω στον υπολογιστη DNS2 το αφηνω κενο και βγαζει 4.4.4.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι ποια ειναι η διευθυνση του ρουτερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonymp12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 192.168.1.99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 βαζεις Ip sto tablet 192.168.1.150 255.255.255.0 192.168.1.99 192.168.1.99 Και το αλλο 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonymp12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 κατι δεν συμπληρωνω σωστα γτ δεν αναβει το πληκτρο συνδεση να το πατησω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonymp12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω φιλε Ntinaras οι συμβουλες σου ηταν πολυτιμες αν και για καποιο λογο συνδεθηκε σημερα αυτοματα χωρις να αλλαξω ρυθμισεις! τωρα ειμαστε στην αναζητηση για apps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Έγινα κάτοχος του lenovo ideatab a1000 με android 4.1.2..Και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να έχω πάνω από 1 χρήστες για να κάνουν log in στο tablet..Όπως στον υπολογιστή.. https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.switchme&hl=en βρήκα αυτό το app(θέλει root) ,θα μου φανεί χρήσιμο; υπάρχει κάποιο άλλο;Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι ικανοποιημένος από το tablet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έγινα κάτοχος του lenovo ideatab a1000 με android 4.1.2.. Και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να έχω πάνω από 1 χρήστες για να κάνουν log in στο tablet..Όπως στον υπολογιστή.. https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.switchme&hl=en βρήκα αυτό το app(θέλει root) ,θα μου φανεί χρήσιμο; υπάρχει κάποιο άλλο; Ευχαριστώ επίσης θέλω να μου πείτε για root..είναι για το thinkpad αυτό ισχύει; http://www.tips4tab.com/how-to-root-lenovo-thinkpad-tablet-and-install-clockworkmod-recovery-on-it/ Είσαι ικανοποιημένος από το tablet; αν ρωτάς εμένα,αν και νωρίς,μπορώ να σου πω ναι!όσο το έχω ζορίσει από χτες συνεχίζει..! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2013 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 επειδη με ενδιαφερει κι εμενα,απο μπαταρια τί λεει;κατι αλλο που εχετε να παρατηρησετε στα υπερ ή στα κατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 vfm εινασι το ταμπλετ,η μπαταρια απλα πολυ καλη,με χρηση wifi και στην μεση η φωτεινοτητα εμενα μου βγαζει 7 ωρες,εγω το πηρα στα 110 ευρο το 16gb το καινουργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα