Προς το περιεχόμενο

[Android + iOS] Quick Office δωρεάν + 10GB δωρεάν storage στο Google Drive @ Google

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκαν και σε μένα, να κάνω όμως μια ερώτηση κρίσεως..??

όταν το 2015 λήξει το promotion και θα πρέπει να πάρουν πίσω τα 10GB, τότε τι θα γίνει με τα αρχεία που θα έχουν καλύψει αυτό τον χώρο? θα τα διαγράψουν?

...και ποιά αρχεία θα διαγράψουν? που ξέρω όταν αποθηκεύω κάτι σε ποιό - ας πούμε partition - αποθηκεύεται? στον extra χώρο ή στον κανονικό?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά θα κάνουν αυτό που γίνεται και στο dropbox, δεν θα μπορείς να ανεβάσεις (ίσως και να επεξεργαστείς?? ) άλλα αρχεία μέχρι να διαγράψεις τα επιπλέον! Δεν διαγράφονται από μόνα τους

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή: Ο επιπλέον 10gb αποθηκευτικός χώρος λήγει στις 03/10/15 και δεν έχει περαστεί μόνιμα στα 15gb που δίνει δωρεάν η google.

Δημοσ.

Προσοχή: Ο επιπλέον 10gb αποθηκευτικός χώρος λήγει στις 03/10/15 και δεν έχει περαστεί μόνιμα στα 15gb που δίνει δωρεάν η google.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Αναφέρεται και στο πρώτο ποστ του θέματος που είμαστε. Είναι 10 GB επιπλέον για 2 χρόνια.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα γιατί όσο και αν ελπίζαμε ότι θα μας αφήσουν χαλαρά με τα 10 gb επιπλέον δεν φαίνεται να το κάνουν καθότι μου ήρθε email όπως παρακάτω:

We wanted to let you know that you have bonus Google Drive storage expiring on Oct 3 2015. While this bonus period is coming to an end, you can always purchase additional storage.
The bonus storage offer that’s expiring is:
Unknown promotion - 10G
The offer will expire on:
Oct 3 2015
Rest assured that your files in Google Drive remain safe and accessible by you and the people you’ve shared them with. You just won’t be able to add or sync any files unless you are using less than your current available storage or you’ve purchased additional storage. (If you use Google Photos or Gmail, those services could also be affected.)
Please visit the help center for more details and thank you for using Google Drive.

• Like 2
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα γιατί όσο και αν ελπίζαμε ότι θα μας αφήσουν χαλαρά με τα 10 gb επιπλέον δεν φαίνεται να το κάνουν καθότι μου ήρθε email όπως παρακάτω:

Το αυτο , επιβεβαιώνω κ εγω...... :mad:

Δημοσ.

We wanted to let you know that you have bonus Google Drive storage expiring on Oct 3 2015. While this bonus period is coming to an end, you can always purchase additional storage.

The bonus storage offer that’s expiring is:

Unknown promotion - 10G

The offer will expire on:

Oct 3 2015

Rest assured that your files in Google Drive remain safe and accessible by you and the people you’ve shared them with. You just won’t be able to add or sync any files unless you are using less than your current available storage or you’ve purchased additional storage. (If you use Google Photos or Gmail, those services could also be affected.)

Please visit the help center for more details and thank you for using Google Drive.

Το έλαβα κι εγώ, δυστυχώς... Τσιγκούνηδες εκεί στην Google :P

Δημοσ.

Ναι και σε μένα λήγουν. Βέβαια είχα προνοήσει και δεν έβαλα πολλά πράγματα γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να πάρω ούτε μέιλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...