basilis5 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 η ενσωμάτωση με το cloud είναι για γέλια.. δεν σε αφήνει να ανοιγεις και επεξεργαζεσαι αρχεια που είναι στο gdrive, μονο μεσω της εφαρμογης (drive @ios) ..ποσο πιο fail..
marios32 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό είναι πρόβλημα του Ios app integration όμως αν κατάλαβα καλά τι εννοείς.
fagoura Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 η ενσωμάτωση με το cloud είναι για γέλια.. δεν σε αφήνει να ανοιγεις και επεξεργαζεσαι αρχεια που είναι στο gdrive, μονο μεσω της εφαρμογης (drive @ios) ..ποσο πιο fail.. Γαιδαρο σου χαριζανε, τον κοιταγες στα δοντια Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο δωρεαν? Ειδαλλως, μπορεις παντα να αγορασεις οποια εχει καλυτερο integration. (σε android δουλευει κυριλε, μπορεις να αλλαξεις και τηλεφωνο ) 2
arxaggelos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε πάντως, έχουμε ήδη αναφέρει πολλές φορές ότι μάλλον το καλύτερο free office είναι το Kingsoft. Το κατέβασα και το Quick Office αλλά έτσι για την τιμή των όπλων.
nek4d Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι ωραιο το kingsoft, αλλα κατι περιεργο ειχα διαβασει για τα permissions που ζηταει, δεν θυμαμαι τωρα, οποιος το ψαξει ας μας πει. (αυτο ειχα παλια πριν παρω απο το amazon δωρεαν 2 αλλα πληρη office)
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει το kingsoft να ειναι ωραιο για word, αλλα για excel/pdf ειναι απο τα πολυ ασχημα! Επειδη ειχα μαζεψει 7-8 δωρεαν τετοια (απο διαφορες προσφορες) και επρεπε να εχω πληρη εικονα ωστε να ξερω πιο ειναι το αποδοτικοτερο και για να κανω καλυτερα την οποια χρηση μου τυχει, αλλα και να φυγουν αφηνοντας χωρο καποια απο αυτα, αποφασισα πριν κανενα μηνα να κανω ενα τεστ με word/excel/pdf text/pdf images αρχεια και να δω ταχυτητες αλλα και φορτωμα cpu. Στο συνολο για ολα τα αρχεια πολυ καλα ειναι μονο 2: smart office και polaris office. Τα υπολοιπα ηταν τραγικα σε καποιες η σε ολες τις κατηγοριες αρχειων σε σχεση με τα καλα, στο setup μου τουλαχιστον. Σε σποιλερ γιατι ειναι λιγο οφτοπικ αυτα περι συγκρισης των εφαρμογων, αλλα και επειδη το 3ωρο που εφαγα τοτε ισως φανει χρησιμο σε καποιους και τους γλυτωσει και χρονο και ταλαιπωρια. 4
basilis5 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Γαιδαρο σου χαριζανε, τον κοιταγες στα δοντια Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο δωρεαν? Ειδαλλως, μπορεις παντα να αγορασεις οποια εχει καλυτερο integration. (σε android δουλευει κυριλε, μπορεις να αλλαξεις και τηλεφωνο ) θα προσεξες οτι δεν εκρινα την σουιτα σαν σουιτα αλλα το cloud χαρακτηριστικο. οκ, δεν ειναι ικανη συνθηκη για εμενα για να παω σε android, απλα κάνω μια γενικη παρατηρηση. οσο η εφαρμογη ηταν επι πληρωμη και πριν την εξαγορασει η google ήταν πολυ καλυτερη με υποστηριξη σε πληθωρα cloud services (dropbox etc) 1
haris_led Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα και εγώ τα έχω, απλά δε με ειδοποίησε, αν δε το γράφατε θα αργούσα να το δω Quickoffice promotion - expires 10/2/15 10 GB
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 "Κανω" ακριβως το ιδιο ποστ με τον haris_led. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα