johnkoul Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια καλησπερα,επειδη δεν εχω ασχοληθει με samsung και θα ηθελα να αγορασω κατι,θα ηθελα να μου πειτε τις διαφορες μεταξυ galaxy tab 2/3 και galaxy note 2/3.αν αγορασω το note ειναι σαν να εχω το tab μονο που θα μπορω να παρω και τηλεφωνο?και αν ναι να επιλεξω το note ή το galaxy s3/s4?ζητώ την βοηθεια σας.θελω απλα να τα ξεχωρισω,δεν με ενδιαφερουν διαφορές χαρακτηριστικων τυπου επεξεργαστη και καμερας κλπ!ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το tab ειναι προφανως καθαρα tablet. Τα αλλα 2 η διαφορα ειναι στο οτι εχει μεγαλυτερη οθονη το note και θεωρητε phablet. Δηλαδη αν το παρεις θα μπορεις να κανεις την δουλεια που θα εκανες και στο tablet αλλα και να παρεις τηλ. Διαφορες μεταξυ 2 και 3 ειναι στο cpu, Οθονη κτλ. Οσο για το s4 ειναι smartphone. Αν σκοπευεις να παρεις κατι απο αυτα, το note 3 παρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkoul Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 οκ το note 2?αξιζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα