Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε βρε φιλαρακι, τι περιμενες να βλεπει? 8? :P Περα απ την πλακα, οτι καρφωνεις στο slot διαβαζει. Οπως και το bios. Και 8GB να βαλεις σε 32-bit, ολοκληρο το ποσο θα σου γραφει στο cpu-z, ενω 4 θα αναγνωριζονται απο το software.

Δημοσ.

Ε βρε φιλαρακι, τι περιμενες να βλεπει? 8? :P Περα απ την πλακα, οτι καρφωνεις στο slot διαβαζει. Οπως και το bios. Και 8GB να βαλεις σε 32-bit, ολοκληρο το ποσο θα σου γραφει στο cpu-z, ενω 4 θα αναγνωριζονται απο το software.

Αυτό που περιμένω να δω είναι πάνω από 3, ας είναι και 3.1 !!!\

Τελικά είχε έρθει η κάρτα μου, την εγκατέστησα και βλέπουμε μνήμη από τις ιδιότητες του υπολογιστή 2.74  :mad:   :mad:   :mad:

Δημοσ.

όχι.....

Πως φίλε μου ??

Ήθελε πρώτα απενεργοποίηση η onboard και μετά εγκατάσταση της κάρτας ή γίνεται και τώρα από τις ιδιότητες??

Μου βγάζει άγνωστη συσκευή και μάλλον είναι η onboard.... 

edit:

To έκανα και αυτό σωστά (ελπίζω), έβγαλα την κάρτα γραφικών, άνοιξα σε ασφαλή λειτουργία απενεργοποίησα intel grafics, έσβησα υπολογιστή έβαλα κάρτα και η μνήμη ανέβηκε στα 2.75 από 2,74 :mad:   :mad:   :mad:

Τι κάνω?? Τα παρατάω ?? Μέχρι εκεί πάει ???? 

Δημοσ.

κατσε.... τι ασφαλη λειτουργια?  

η απενεργοποιηση της onboard, γινεται απο το BIOS..!!!!

παντως.... εχε υποψη σου οτι ειναι και θεμα μητρικης, ποση μνημη "βλεπει" σε 32bit λειτουργικο...!!! 

post-121902-0-43298400-1379710140_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Οτι μπορούσα να κάνω το έκανα ( είναι θεμα μητρικής, δεν βλέπει παραπάνω), επειδή έπεσε μια μητρική p5k deluxe στα χέρια μου, θα κάτσω αύριο το μεσημερακι να την αλλάξω και θα δω τι μνήμη διαβάζει αυτή ....

• Like 1
Δημοσ.

η P5K Deluxe νομίζω ότι βλέπει περισσότερη μνήμη. αν θυμάμαι καλά από 3,25gb -3,3gb..!!  έχει καλύτερο chipset..!!

• Like 1
Δημοσ.

Και ναι κύριοι και κυρίες μετα απο αλλαγή μητρικής ειδαμεν 3.25!!!

Παίδες ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...