Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Το τι θα κανω καλα η οχι δεν σε αφορα..2)αν κ ουτε αυτο σε αφορα σεβομαι τον F και τις συνθεσεις του ειναι ευστοχες παντα μονο αυτον δεν εννοουσα οταν εγραψα το σχολιο,και 3) αν βαριεσαι να εξηγεις πραγματα (Οc,οθονη,συγκεκριμενο μπατζετ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ που θα σε βοηθησουν να παρεις την καλυτερη συνθεση απο εδω μεσα τοτε μην το κουραζουμε οντως..και τελος τα σχολια

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω προσωπικα εννοειται οτι σε αυτα που απαντησες στην ουσια δεν ειχα να πω κατι κατα,και εννοειται οτι εχεις δικιο οτι οσο περισσοτερες πληροφοριες δινει ο ενδιαφερομενος τοσο πιο πολυ μας βοηθαει στο να δουμε τι τον βολευει καλυτερα,απλα η αληθεια ειναι οτι με πειραξαν λιγο οι χαρακτηρισμοι να πω την αληθεια.Τελος παντως αφου κατεληξε καπου ο ts αυτο εχει σημασια  :-)

Δημοσ.

Εγω εχω να πω οτι αμα ημουν καινουργιο μελος,θα εφευγα με χιλια απο το φορουμ με τους χαρακτηρισμους,τους τσακωμους και τα λοιπα που βλεπω....

μπαινει ο 'ασχετος' ts να ρωτησει για pc,και του την λεμε και απο πανω....

ελεος.

οχι peace,ban θελουμε,ολοι μας.να ηρεμισουμε καμια εβδομαδουλα εκτος Insomnia και μετα να ξαναμπουμε με ηρεμο το κεφαλακι μας.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω εχω να πω οτι αμα ημουν καινουργιο μελος,θα εφευγα με χιλια απο το φορουμ με τους χαρακτηρισμους,τους τσακωμους και τα λοιπα που βλεπω....

ελεος.

οχι peace,ban θελουμε,ολοι μας.να ηρεμισουμε καμια εβδομαδουλα εκτος Insomnia και μετα να ξαναμπουμε με ηρεμο το κεφαλακι μας.

Το ποιο ευστοχο σχολιο που εχω δει τελευταια και που μαλλον ''ταιριαζει γαντι σε πολλους απο εμας (myself included).

Παιδια ας ηρεμησουμε ολοι λιγακι, ολοι εχουμε προβληματα, αλλος λιγοτερο, αλλος περισσοτερο σοβαρα (π.χ. εγω 05/09 εμαθα οτι θα γινω 2η φορα μπαμπας και 06/09 απολυθηκα)! 

Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα μπαινουμε και θα χαλαμε καθε νεο thread  εδω λογω τσιτωμενων νευρων.

Ηρεμια λιγο και ολα καλα!  ;)

• Like 3
Δημοσ.

Εγω εχω να πω οτι ευτυχως που ηταν οι Fulgore1,giokou,moviemaker μεσα και εχουν δει πολλα λειψα ερωτηματα κ καταλαβαινουν τι περιπου θελει ο χρηστης και πηρε συνθεσεις της προκοπης ο ts γιατι αλλιως θα το pc που θα επαιρνε αν δεν εμπαιναν θα ηταν απλα τραγικο,και θα επαιρνε το pc που πηρε γνωστος μου, που του προτειναν κατι ασχετοι εδω μεσα(ηθελε Οc και δεν του εβαλαν μητρικη για αυτο μεσα,επρεπε να του προτεινουν και οθονη στο μπατζετ του και δεν το εκαναν και τωρα παιζει σε 1280x1024,και κλαιει τα χρηματα του,γιατι δεν τον ρωτησαν τιποτε απο την αρχη και καμια πληροφορια,η πανσεληνος θα φταιει!

Δημοσ.

Thanos1972 δεν με ρωτας στα σοβαρα τωρα ε?

και ρωτας σαν να πιστευεις οτι αυτο που λεω δεν συνεβει η οτι δεν συμβαινει εδω μεσα..δηλαδη οτι μπαινουν και ασχετοι και προτεινουν οτι να ναι απο συνθεσεις?

Ριξε μια ματια στο τοπικ στην αρχη και κοιτα ποσο λαθος συνθεσεις που εδωσαν καποιοι σημερα και μονο για τον ts

Τεσπα το κουρασαμε,και δεν λεμε και τιποτε καινουριο,τσιου σκετο

Δημοσ.

Σε πιστευω,δεν ειπα οτι δεν σε πιστευω.γιαυτο και λεω δωσε λινκ να διαβασουμε λιγο να γελασουμε...σε αντιθεση με τον γνωστο σου που κλαιει.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως ακομα δεν εχω καταλαβει το πραγματικο μπατζετ....γιατι αν ειναι οντως αυτο που φαινεται απο το αρχικο ποστ (1500 για κουτι) δεν μπορω να καταλαβω γιατι αποφευγετε ολοι τον i7 σαν τον διαολο με το λιβανι.

Δημοσ.

ελεος.

Δε συμφωνώ καθόλου. Το ban να το φάνε αυτοί που υποκινούν το χάος σε ανάλογα threads και όχι αυτοί που από δικαιολογημένη αγανάκτηση ασχολούνται μαζί τους.

Δε θα τη πληρώσουν όλοι για μια χούφτα fanboys.

Ο ''άσχετος'' ts να μην αλλάζει διάθεση σαν τα πουκάμισα, για να λάβει σωστή βοήθεια και να μάθει ν' ακούει αυτούς που πραγματικά γνωρίζουν και πασχίζουν για το καλό της τσέπης του...

Μη τα ισοπεδώνεις όλα Θάνο, δεν υπάρχουν αγγελούδια.

Δημοσ.

εγω παλι λεω πως περισσοτεροι ειναι αυτοι που ανοιγουν θεματα αγορας νεου υπολογιστη μονο και μονο για να σπασουν πλακα και για να σας δουν να τσακωνεστε  , απο αυτους που πραγματικα ενδιαφεροντε να αγορασουν ......

Δημοσ.

ελεος.

Ειμαστε ελληνες και πρεπει να το συνηθισουμε αυτο, το να τσακωνομαστε για τα παντα.Οπως και να χει εγω δεν θα εφευγα απο το forum γιατι τα παιδια με εχουν βοηθησει παρα πολυ!

εγω παλι λεω πως περισσοτεροι ειναι αυτοι που ανοιγουν θεματα αγορας νεου υπολογιστη μονο και μονο για να σπασουν πλακα και για να σας δουν να τσακωνεστε  , απο αυτους που πραγματικα ενδιαφεροντε να αγορασουν ......

Μπορει να χεις και δικιο παντως εγω πραγματικα ενδιαφερομαι για νεο PC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...