gkasmak0s GR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα παντως με βοηθησατε πολυ ΟΛΟΙ ΣΑΣ και σας ευχαριστω.Δεν εχω καμμια προθεση να τσακωθω!! Ευχαριστω για ολα guyz!!!!!
giokou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 1)Αν ειχα ιδεα δεν θα ζηταγα βοηθεια 2)γνωριζω οτι αφιερωσε χρονο μονο και μονο να με βοηθησει και το εκτιμω απλα ειπα οτι μου φαινονται αρκετα λεφτα για καρτα γραφικων τιποτα αλλο.Αν δεν πω μα....ες δεν θα μαθω, και εσυ εχεις υποχρεωση να με διορθωνεις και οχι να κρινεις. Φιλικα παντα Φιλικότατα κι εγώ σου έγραψα, ότι έγραψα. Εμενα παντως με βοηθησατε πολυ ΟΛΟΙ ΣΑΣ και σας ευχαριστω.Δεν εχω καμμια προθεση να τσακωθω!! Ευχαριστω για ολα guyz!!!!! Γιατί νομίζεις, ότι έχω εγώ τέτοια πρόθεση? Όχι βέβαια. Είδες ποιος άρχισε το μένος...
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Η διάφορα μας είναι αυτή ακριβός.. κάποιοι νομίζουν οτι "παραμερίζουν" κάνοντας προτάσεις σε Hardware 2 ετών.. Εγώ πάλι κοιτάζω τα χρήματα του ενδιαφερόμενου σαν να τα βγάζω από την τσέπη μου.. Το έχω γράψει 1000 φορές κανείς από εσάς τους "παραμεριστες" δεν θα αγόραζε την σύνθεση που προτείνει.. δεν έχω να προσθέσω όπως προείπα τίποτα άλλο.. ο νοών νοειτω και ο μη νοών να διαβάσει να γίνει.. 3
Fulgore1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εξαιρετική σύνθεση που μπορείς να την βρεις στα μισά χρήματα στα μεταχειρισμένα μιας και όλα είναι 2 ετών hardware + κατά τ'αλλα τα φαντάσματα υπάρχουν παντού γύρω μας εκτός από τον καθρέπτη μας.. Καλή συνέχεια.. εύκολος στόχος όποιος δεν γνωρίζει.. Ανεφερα χαρακτηριστικα οτι η συνθεση που εκανα ηταν για Budget στα 1000 περιπου ευρο για παραπανω και σε Intel και σε nvidia υπηρχαν ηδη συνθεσεις που μπορει να κοιταξει.
asx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) edit αυτα απο you.gr MOBO: http://www.skroutz.gr/s/3814363/Asus-H87-Plus-C2.html GPU: https://www.skroutz.gr/s/3389787/Gigabyte-GeForce-GTX770-2GB-WindForce-3X-OC.html PSU: http://www.skroutz.gr/s/2591540/Corsair-Builder-Series-CX600-80Plus-Bronze.html αυτά από visionstudio σύνολο: 983 ευρώ Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2013 από asx
Fulgore1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 αυτα απο you.gr MOBO: http://www.skroutz.gr/s/3446274/Asrock-Z87-Extreme4.html GPU: https://www.skroutz.gr/s/3389787/Gigabyte-GeForce-GTX770-2GB-WindForce-3X-OC.html PSU: http://www.skroutz.gr/s/2591540/Corsair-Builder-Series-CX600-80Plus-Bronze.html cooler:http://www.skroutz.gr/s/2885911/CoolerMaster-Hyper-T4.html αυτά από visionstudio σύνολο: 1056 ευρώ O σκληρος δισκος και το dvd που χαθηκαν?
Fulgore1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα παντως με βοηθησατε πολυ ΟΛΟΙ ΣΑΣ και σας ευχαριστω.Δεν εχω καμμια προθεση να τσακωθω!! Ευχαριστω για ολα guyz!!!!! Εσυ απλα τις συνθεσεις βλεπεις και τα χρηματα που κοστιζουν και καταληγεις σε αυτο που θελεις στα περι διαφωνιων δεν δινεις σημασια,δινεις σημασια σε αυτο που θελεις και βεβαια το σημαντικοτερο στα χρηματα που μπορεις να δωσεις.Παντως οπως ειδες και απο την συνθεση μου μπορεις να παρεις αξιοπρεπεστατο gaming pc και με κατω απο 1000ευρο δεν χρειαζεται να σου φυγει μια περιουσια.
asx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ηδη HDD και DVD.Τωρα για την μητρικη εχεις απολυτο δικιο. Κατα τα αλλα πως σου φαινεται σαν συστημα αν αλλαξω αυτα που ειπες? 2
Fulgore1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Χάθηκαν στο post 26 Μιας και δεν εβαλες modular τροφοδοτικο δεν βαζεις καλυτερα το http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html να ειναι πιο ανετο το pc και κοστιζει και λιγοτερα? Εχω ηδη HDD και DVD.Τωρα για την μητρικη εχεις απολυτο δικιο. Κατα τα αλλα πως σου φαινεται σαν συστημα αν αλλαξω αυτα που ειπες? Δικο μου λαθος τοτε ζητω συγνωμη δεν το ειδα. Αρα εκανα τις απαραιτητες αφαιρεσεις απο την προηγουμενη προταση μου και η προταση μου βγαινει στα 897ευρο με τον 8320 και 935 με τον 8350. Οτι και να διαλεξεις παντως gasmakosGR θα εισαι ικανοποιημενος και βεβαια περιμενουμε φωτογραφιες και εντυπωσεις
Godar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω.. Ερχεται ο ts με 1500 μπατζετ 1ο φαουλ..Δεν απαντα στον louts αν θα κανει Οc οποτε δεν ξερετε αν θελει επεξεργαστη και μητρικη αναλογη 2ο φαουλ..Δεν λεει τι οθονη εχει,τι αναλυση εχει,ωστε να προτεινετε με η χωρις οθονη,και αν εχει κανα σαραβαλο τι να την κανει την 7970 η την 770? 3ο φαουλ..μετα απο μιση μερα κατεβαζει το μπατζετ 500 ευρω κατω! Και εσεις κανετε συνθεσεις.. Οσον αφορα τις συνθεσεις που δινουν μερικοι που ειναι πιο ασχετοι απο την γιαγια μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανουν,γουσταρουν να βαζουν το κοσμο να τρεχει? Ειλικρινα δεν το κατανοω Και με λυπει που μελη με αρκετες γνωσεις που πραγματικα βοηθουν να αρπαζονται για εναν μπερδεμενο ts που δεν ξερει τι του γινεται Αν και ασχετος και με ελαχιστες γνωσεις προτεινω να τροποποιηθει η φορμα και να προστεθει α) αν υπαρχει οθονη να δινεται η αναλυση της και αν γινεται το ποσο παλια ειναι β) αν θα γινει Οc η τουλαχιστον να απαντωνται
Fulgore1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω.. Ερχεται ο ts με 1500 μπατζετ 1ο φαουλ..Δεν απαντα στον louts αν θα κανει Οc οποτε δεν ξερετε αν θελει επεξεργαστη και μητρικη αναλογη 2ο φαουλ..Δεν λεει τι οθονη εχει,τι αναλυση εχει,ωστε να προτεινετε με η χωρις οθονη,και αν εχει κανα σαραβαλο τι να την κανει την 7970 η την 770? 3ο φαουλ..μετα απο μιση μερα κατεβαζει το μπατζετ 500 ευρω κατω! Και εσεις κανετε συνθεσεις.. Οσον αφορα τις συνθεσεις που δινουν μερικοι που ειναι πιο ασχετοι απο την γιαγια μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανουν,γουσταρουν να βαζουν το κοσμο να τρεχει? Ειλικρινα δεν το κατανοω Και με λυπει που μελη με αρκετες γνωσεις που πραγματικα βοηθουν να αρπαζονται για εναν μπερδεμενο ts που δεν ξερει τι του γινεται Αν και ασχετος και με ελαχιστες γνωσεις προτεινω να τροποποιηθει η φορμα και να προστεθει α) αν υπαρχει οθονη να δινεται η αναλυση της και αν γινεται το ποσο παλια ειναι β) αν θα γινει Οc η τουλαχιστον να απαντωνται 1)Στην συνθεση amd που προτεινα οι επεξεργαστες ειναι ουτως ή αλλως με δυνατοτητα oc ειτε ασχοληθει τωρα ειτε στο μελλον ειτε καθολου. Οι αντιστοιχες προτασεις απο Intel στο i5 πχ υπαρχει διαφορα κλειστου με oc i5 στα 20ευρο και αναλογη περιπου κατασταση και σε μητρικη αρα μονο και μονο η δυνατοτητα πιθανως μελλοντικη του oc αξιζει αυτη την μικρη διαφορα. 2)Ακομα και αν χρειαζεται οθονη αν παει πχ σε καποια απο τις παραπανω συνθεσεις του περισσευον αρκετα λεφτα να παρει μια καινουργια dell ή Lg(αναλογα με το ποσα θελει να δωσει)οποτε το κρινει αυτος σωστο. Δηλαδη σε 1500ευρο τι καρτα γραφικων εσυ θα του προτεινες 760??? 3) και 500ευρο κατω στο Budget αν τελικα θελει να δωσει λιγοτερα να αγορασει πχ και οθονη και ακριβα περιφερειακα παλι υπαρχει αξιοπρεπης συνθεση με πολυ δυνατη καρτα γραφικων(7970) ,που απο ποτε ειναι κακο να εχεις δυνατη καρτα γραφικων σε gaming Pc??? Σε ποια ατομα αναφερεσαι που τσακωνονται για την περιπτωση του ts, και γιατι το αναφερεις τωρα και οχι προηγουμενως ,μιας και ο ts απο οτι λεει αποφασισε στο τι θα αγορασει? Επισης οι χαρακτηρισμοι που αναφερεις για τον ts ειναι το λιγοτερο απαραδεκτοι, ακομα και αν δεν αγορασει τον υπολογιστη. Γιαυτο αλλωστε μπηκε στον κοπο, οπως και πολλοι αλλοι με παρομοια θεματα, για να ζητησει βοηθεια απο ατομα που γνωριζουν παραπανω απο αυτον, για να μην παει σε κανενα καταστημα απο τα γνωστα και του δωσουν(οπως το εχουμε δει πολλες φορες)κανενα ετοιμο υπολογιστη που ειναι πεταμενα λεφτα.
Godar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Fulgore1..ε τι να σου πω τωρα..που παντα βοηθας και βγαζεις καλες συνθεσεις,τι να πω..εγω λεω να ξεκαθαριζει ο χρηστης τι θελει ωστε να παιρνει τη καλυτερη δυνατη βοηθεια,τεσπα οτι καταλαβες καταλαβες και δεν εχει και νοημα να το αναλυσουμε αλλο,peace
Millennium Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτε 11 μήνες στην αγορά ο 8350 btw. 1
gkasmak0s GR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω.. Ερχεται ο ts με 1500 μπατζετ 1ο φαουλ..Δεν απαντα στον louts αν θα κανει Οc οποτε δεν ξερετε αν θελει επεξεργαστη και μητρικη αναλογη 2ο φαουλ..Δεν λεει τι οθονη εχει,τι αναλυση εχει,ωστε να προτεινετε με η χωρις οθονη,και αν εχει κανα σαραβαλο τι να την κανει την 7970 η την 770? 3ο φαουλ..μετα απο μιση μερα κατεβαζει το μπατζετ 500 ευρω κατω! Και εσεις κανετε συνθεσεις.. Οσον αφορα τις συνθεσεις που δινουν μερικοι που ειναι πιο ασχετοι απο την γιαγια μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανουν,γουσταρουν να βαζουν το κοσμο να τρεχει? Ειλικρινα δεν το κατανοω Και με λυπει που μελη με αρκετες γνωσεις που πραγματικα βοηθουν να αρπαζονται για εναν μπερδεμενο ts που δεν ξερει τι του γινεται Αν και ασχετος και με ελαχιστες γνωσεις προτεινω να τροποποιηθει η φορμα και να προστεθει α) αν υπαρχει οθονη να δινεται η αναλυση της και αν γινεται το ποσο παλια ειναι β) αν θα γινει Οc η τουλαχιστον να απαντωνται Δεν κανω overclocking, οθονη δεν χρειαζεται να αγορασω, εχω οσες θελω (βαριεμαι να εξηγω) ΚΑΙ μην κριτικαρεις αλλους.Ο fulgore1 με βοηθησε παρα πολυ και καλα θα κανεις να το σεβαστεις αυτο ΤΕΛΟΣ,το αν ειμαι ασχετος νομιζω οτι φαινεται, αλλιως δεν θα εφτιαχνα topic. PEACE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα