Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : μεχρι 1500

Χρήση υπολογιστή :Gaming 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Camtasia,Steam,World,Skype,COD,LoL,DOTA,Minecraft,Battlefield,Tomb Raider....

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Εχω οθονη αλλα ισως μου προτεινετε να αγορασω καποια μελλοντικα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Ναι, εκτος απο ηχεια

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αττικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Κανενα προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Εγω θα το στησω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Οχι

Επισης, θελω να ειναι και λιγο ομορφο οπτικα.

Τι μου προτεινετε insomniacs??

Ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πες μου οτι κανεις πλακα σοβαρα.1.5κ pc και μου βαζεις A)6100Β)Μητρικη ακριβοτερη απο cpu C)Σκατα psu D)Μετριο SSD προς το χειροτερο E)4GB F)Σαπιο HDD?

• Like 2
Δημοσ.

ο επεξεργαστης δεν παιζει ρολο στο τομεα gaming,και απο που συμπερανες οτι το τροφοδοτικο/ssd/hdd ειναι σαπια ρε μαγκα?

Δημοσ.

Ωραία,ας ξεκινήσουμε από την .. υπογραφή σου.

There is no patch for stupidity and amaturity,

but there is a patch for right thinking and maturity

και τώρα η σύνθεση..

προσθέτεις συμβατικό δίσκο και ποντικοπληκτρολογια της αρεσκείας σου.

(εγώ εκτός του Apple πότε δεν έδωσα πάνω από 40 ευρώ για αυτά)

Monitor όταν έρθει η στιγμή θα μας πεις,γιατί τα πράγματα τρέχουν..

post-227308-0-67927800-1379618761_thumb.jpg

Δημοσ.

ο επεξεργαστης δεν παιζει ρολο στο τομεα gaming,και απο που συμπερανες οτι το τροφοδοτικο/ssd/hdd ειναι σαπια ρε μαγκα?

Οκ,πανε βαλε καναν core duo με μια 7970 και παιξε bf/crysis

Δημοσ.

καλα αντε πανε διαβασε γιατι δεν ξερεις το χριστο σου φιλε,και τα λεμε..δεν ασχολουμαι με newbies

Καλά τώρα το παραξέσκισες το θέμα. Τόσες μέρες προσπαθώ να σου εξηγήσω, αλλά εσύ στα κάκαλά σου. 

Trollάρεις άσχημα και η αναφορά έφυγε.

Σταμάτα να φτιάχνεις συνθέσεις - παρωδίες, γελάνε και οι πέτρες.

Δημοσ.

εκτος απο την υπερ του δεοντος ακριβη μητρικη τι αλλο λαθος εκανα?σε αλλα ποστ δεν λεμε συνεχεια πως ειτε πας σε ι5 ειτε σε fx οσο αναφορα το gaming?μην με τρελενετε τωρα

Δημοσ.

εκτος απο την υπερ του δεοντος ακριβη μητρικη τι αλλο λαθος εκανα?σε αλλα ποστ δεν λεμε συνεχεια πως ειτε πας σε ι5 ειτε σε fx οσο αναφορα το gaming?μην με τρελενετε τωρα

4gb ram, επεξεργαστης,ssd,τροφοδοτικό έβαλες 450w και 80+gold ενώ στα ίδια λεφτά βαζει 750w και αν θελει να κανί sli η c/f στο μελλον δεν θα ήταν αναγκη να αγοραζει πάλη τροφοδοτικό  

ένταξη ρε αυτος εχει το budget και βαζεις ότι πιο ποιοτικο εχει στην αγορά και να το καλύψουν την χρήση που θελει το pc 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...