Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας ευχαριστω.

σωστα καταλαβες πως ειμαι με σφιχτο budget,οποτε ειμαι αναμεσα στην 7730 και 7750. μνημες θα αλλαζα ετσι κ' αλλιως 4 gb ( 2χ2 gb )

πριν 2-3 εβδομαδες εκανα format και περασα windows 7 απο 32 σε 64αρια

Δημοσ.

Δεν έχει φίλε μου σημασία τι έκδοση w7 έχεις. Τον e5700 τον είχα και εγώ με 2g ram και w7 basic και ειδικά σε fps μου έκανε τον γνωστό "λοξυγγα" οταν ξέμενε απο ram. Δανείστηκα ένα δεύτερο ντιμάκι απο έναν φίλο και ο "λοξυγγας" έφυγε.

Δημοσ.

Δεν έχει φίλε μου σημασία τι έκδοση w7 έχεις. Τον e5700 τον είχα και εγώ με 2g ram και w7 basic και ειδικά σε fps μου έκανε τον γνωστό "λοξυγγα" οταν ξέμενε απο ram. Δανείστηκα ένα δεύτερο ντιμάκι απο έναν φίλο και ο "λοξυγγας" έφυγε.

εννοω οτι θα βαλω 4 gb ram αλλα ειχα 32 bit και και αν εβαζα δεν θα το αναγνωριζε

Δημοσ.

Μια χαρά θα είσαι με τον e5700. Εγώ βέβαια θα σου πρώτεινα να πάρεις και ένα μεταχειρισμένο ντιμάκι 2g ram. Αυτό το 1g εξτρα ραμ (μιας και έχεις μητρική με δυο slot και το ένα απο τα ντιμ του 1g θα φύγει) θα σου χρησιμεύσει πολύ.

Αν είσαι με σφιχτο budget ή πάρε αντι για 7750, την 7730 1g ddr5 που σου πρώτεινε ο cabdik (έτσι κι αλλιώς και οι δυο κάρτες τα πάνε περίφημα σε 1440χ900) ή δοκίμασε να πουλήσεις την 8600gt στις αγγελίες και να πάρεις με αυτά τα χρήματα τα 2g ram.

αν σήκωνε την 8600gt μέχρι τώρα δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με την καινούργια. Πάντως είτε με 7730 είτε με 7750, φρόντισε να πάρεις τις ddr5 εκδόσεις.

πολυ σωστες οι παρατηρησεις του trek. συμφωνω απολυτα..!!

και για ενα ντιμακι μνημης ακομα και για τις DDR5 εκδοσεις..! 

Δημοσ.

εννοω οτι θα βαλω 4 gb ram αλλα ειχα 32 bit και και αν εβαζα δεν θα το αναγνωριζε

Παρντόν..παρανόηση :-D

Δημοσ.

για να μην ανοιγω νεο θεμα θα ηθελα να μου προτεινετε εναν ανεμιστηρα για το τροφοδοτικο μου επειδη αυτος που εχει κανει πολυ θορυβο.

Αποστολή από το GT-I8160 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

για το τροφοδοτικο σου ε?μαλιστα...θα ελεγα βασικα να αλλαξεις ολοκληρο το τροφοδοτικο και οχι μονο ανεμιστηρα.

αλλα εαν δεν θελεις να το κανεις αυτο,η αλλαγη του ανεμιστηρα του τροφοδοτικου προυποθετει να κοψεις το βυσμα απο τον παλιο και να το ενωσεις με τον καινουργιο γιατι εχουν αλλα βυσματα οι ανεμιστηρες των τροφοδοτικων.

Δημοσ.

θα αλλαξω τροφοδοτικο αλλα οχι ακομα...το τροφοδοτικο μου εχει 2πινο βυσματακι αλλα δεν ξερω με ποιον αλλο ανεμιστηρα να αντικαταστησω !

ειδα αυτους http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640212

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807954

δεν θα ηθελα να επηρεασω αρνητικα την ψηξη του τροφοδοτικου :unsure:

Δημοσ.

οκ.θα το αφησω οπως ειναι και θα προχωρησω σε αλλαγη οταν θα το επιτρεπουν τα οικονομικα μου !

Αποστολή από το GT-I8160 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...