pantanna Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας, κατ αρχην συγνωμη που μπορεινα φανει χαζη η ερωτηση, αλλα αναρωτιεμαι εαν μπορω να μετατρεψω καπως ενα βιντεο απο το you tube σε dvd για να το βλεπω στην τηλεοραση.... ευχαριστω και παλι και συγνωμη εαν υπαρχει καπου το ιδιο θεμα και δεν το ειδα...
TheELF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 DVDFlick Free make Video Converter Αυτά τα δυο είναι ελεύθερα και πολύ καλά το πρώτο είναι μόνο για dvd το δεύτερο και και άλλα πολλά.
pantanna Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ για την απαντηση...αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω..... μπορεις να με βοηθησεις;;;;;
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Για το Dvd flick υπάρχει ένας ελληνικός οδηγός, εδώ .
pantanna Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ΤΟν ειδα τον οδηγο, αλλα αυτο αφορά σε αρχεία βιντεο εγω δεν ξέρω πως να το κατεβασω απο το u tube !!
accipio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ΤΟν ειδα τον οδηγο, αλλα αυτο αφορά σε αρχεία βιντεο εγω δεν ξέρω πως να το κατεβασω απο το u tube !! Υπάρχουν πολλά προγράμματα. Ένα απλό και δωρεάν είναι το Freemake Video Downloader.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα