Moderators Malthador Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα έχει ως εξής: Ένας γνωστός μου τράκαρε, όταν μία βλαμένη παραβίασε STOP. Την πέτυχε στην πόρτα του συνοδηγού και το συμβάν έγινε μπροστά σε τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας «Δίας». Το πρόβλημα είναι ότι η βλαμμένη έκανε αρνητική δήλωση και επομένως η ασφαλιστική της δεν φτιάχνει τη ζημιά του γνωστού μου που φτάνει τα 3.000 ευρώ, λεφτά που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν. Επομένως δεν υπάρχει η πολυτέλεια να φτιάξει το αμάξι του και μετά να πάει δικαστικώς να τα ζητήσει εντόκως μετά από δύο και τρία χρόνια. Μου είπαν ότι υπάρχουν κάποια συνεργεία που σου φτιάχνουν το αμάξι δωρεάν και ως αντάλλαγμα σου λένε ότι πάνε αυτοί μετά στο δικαστήριο και ζητάνε τα δεδουλευμένα τους. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει (έστω και με ΠΜ) σε κάποιο τέτοιο συνεργείο, γιατί δεν έχω ιδέα που να ψάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 σε ποια περιοχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 σε ποια περιοχη? Στα δυτικά προάστια κυρίως, αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μου είπαν ότι υπάρχουν κάποια συνεργεία που σου φτιάχνουν το αμάξι δωρεάν και ως αντάλλαγμα σου λένε ότι πάνε αυτοί μετά στο δικαστήριο και ζητάνε τα δεδουλευμένα τους. Αυτό που λες γίνεται στην περίπτωση που είναι ξεκάθαρο ποιος φταίει, και που έχει κάνει ο άλλος δήλωση ότι ευθύνεται μόνο αυτός. Έτσι ώστε το συνεργείο να πληρωθεί είτε αμέσως είτε μέχρι 2 μήνες μετά αφού καταθέσει τα τιμολόγια. Και φυσικά μόνο στην περίπτωση που το συνεργείο θα πληρωθεί πολύ καλύτερα από ότι θα πληρωνόταν για την ίδια ζημιά από έναν ιδιώτη. Μήπως να ρωτούσες αυτόν που σου είπε πως γίνεται έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό που λες γίνεται στην περίπτωση που είναι ξεκάθαρο ποιος φταίει, και που έχει κάνει ο άλλος δήλωση ότι ευθύνεται μόνο αυτός. Έτσι ώστε το συνεργείο να πληρωθεί είτε αμέσως είτε μέχρι 2 μήνες μετά αφού καταθέσει τα τιμολόγια. Και φυσικά μόνο στην περίπτωση που το συνεργείο θα πληρωθεί πολύ καλύτερα από ότι θα πληρωνόταν για την ίδια ζημιά από έναν ιδιώτη. Μήπως να ρωτούσες αυτόν που σου είπε πως γίνεται έτσι? Ναι, θα ρωτήσω. Υπάρχει χαρτί της Τροχαίας πάντως που γράφει ότι η άλλη είχε STOP. Υπάρχουν και μάρτυρες που θα ισχυριστούν ότι είχε STOP, καθώς και στην δήλωση του ατυχήματος είχε δηλώσει και η ίδια πως είχε STOP. Θεωρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση σε ενδεχόμενο δικαστήριο να μην δικαστεί η αγωγή υπέρ του γνωστού μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, θα ρωτήσω. Υπάρχει χαρτί της Τροχαίας πάντως που γράφει ότι η άλλη είχε STOP. Υπάρχουν και μάρτυρες που θα ισχυριστούν ότι είχε STOP, καθώς και στην δήλωση του ατυχήματος είχε δηλώσει και η ίδια πως είχε STOP. Θεωρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση σε ενδεχόμενο δικαστήριο να μην δικαστεί η αγωγή υπέρ του γνωστού μου. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως αν καταλήξεις στα δικαστήρια και θα σου πάρει πολύ καιρό, και θα κάνεις έξοδα, αλλά και το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο. Οκ δέχομαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθεί ο γνωστός σου στο δικαστήριο, αλλά το τι ποσό αποζημίωσης θα βγει παίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως αν καταλήξεις στα δικαστήρια και θα σου πάρει πολύ καιρό, και θα κάνεις έξοδα, αλλά και το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο. Οκ δέχομαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθεί ο γνωστός σου στο δικαστήριο, αλλά το τι ποσό αποζημίωσης θα βγει παίζεται. Μα γι' αυτό ακριβώς ρωτάω για συνεργείο που να σου φτιάχνει το αμάξι και μετά να τρέχει αυτό στο δικαστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 θα τρεξει το συνεργειο στο δικαστηριο για να πληρωθει μετα απο χροοοοονια?Εσυ θα το κανες ? Δεν νομιζω οτι γινεται.Συνηθως τα συνεργεια που αναλαμβανουν τετοιες περιπτωσεις οπως ειπωθηκε ειναι οταν η υποθεση ειναι ξεκαθαρη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μα γι' αυτό ακριβώς ρωτάω για συνεργείο που να σου φτιάχνει το αμάξι και μετά να τρέχει αυτό στο δικαστήριο. Σου είπα τη γνώμη μου για αυτό, από κει και πέρα... καλή τύχη στην αναζήτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ειναι τοσο ξεκαθαρο συνηθως οι ασφααλιστικες συμβουλευουν τους πελατες τους να πληρωσουν αυτοι για λογαριασμο τους και να μην πανε δικαστικως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psipsinakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μου είπαν ότι υπάρχουν κάποια συνεργεία που σου φτιάχνουν το αμάξι δωρεάν και ως αντάλλαγμα σου λένε ότι πάνε αυτοί μετά στο δικαστήριο και ζητάνε τα δεδουλευμένα τους. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι το συνεργειο δεχεται να στο φτιαξει μονο οταν δει τη δηλωση του αλλου και ειναι θετικη και ετσι ειναι σιγουρο οτι θα παρει τα λεφτα απο την ασφαλιστικη του αλλου σε κανα μηνα το πολυ. Να στο φτιαξουν ενω θα πρεπει να παει στο δικαστηριο μετα απο κατι χρονια μου φαινετε δυσκολο, δεν γινεται να μπει μεσα ο μαστορας ενω παιζει σε κανα χρονο ξερω γω να κλεισει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ακόμα και αν είναι ξεκάθαρη η υπόθεση του τροχαίου και ο άλλος οδηγός έχει κάνει δήλωση, το συνεργείο ελέγχει την ασφάλεια του άλλου οδηγού. Αν είναι αφερέγγυα η εταιρεία δεν αναλαμβάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ξερω τετοιο συνεργειο στο κερατσινι αν σας κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 αν ειχε στοπ,η ιδια η ασφαλεια δεν δεχεται αρνητικη δηλωση,τουλαχιστων σαλονικα μερια...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 1.o ασφαλιστης τι ειπε? 2.νομικη προστασια δεν εχει? https://www.google.gr/search?q=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD+%CF%84%CE%B7+%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7+%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B9%CF%82+%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82+%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr&ei=3lE9UsjVFoPUswas0oDwBA https://www.google.gr/search?q=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82+%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr&ei=u1E9UsndI4jMsgbw8IEY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα