Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Eπιβεβαιωθηκαν οι φημες ειχε δικιο ο ΙοΝικ και σωστη πληροφορηση ,θετικη εξελιξη να μπουμε και στον χαρτη ως χωρα που ειμασταν αποκομενοι απο τετοιου ειδους υπηρεσιες αντε και netflix ευχομαι .
taslikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτελους τοσο καιρο περιμενα..!! Sent from my iPhone using Insomnia
nikchris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικα οι συνδρομητές της cosmote θα μπορουν να ακουνε δωρεαν μουσικη μεσω της εφαρμογής και με ανοιχτη την συνδεση δεδομένων χωρις χρεωση Απο που και ως που; Εντελως σιγουρα θα χρεωνονται τα δεδομενα.
nikchris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ακριβώς κάνει το spotify? Να κατεβαζουμε το TBBT ξερουμε, αλλα για ολα τα αλλα εχουμε μεινει στις σπηλιες; 1
glamprou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 άντε καιρός να αλλάξω και την συνδρομή βαρέθηκα τα vpn
glamprou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Φακ γεα. Το θεμα ειναι να μπορω να "μετατρεψω" τον UK λογαριασμο μου σε Ελληνικο για να μη καθομαι να ξαναφτιαχνω λιστες. Φανταζομαι θα γινεται. απλά θα αλλάξεις χώρα στον λογαριασμό σου και όλα οκ !
andrikakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτελουςςς!!! Το μονο κακο ειναι οτι ειναι απο την cosmote.... Γιατι να μην την ειχε η vodafone :/
tamis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 συγνώμη τι σχέση θα έχει η cosmote η οποιαδήποτε αλλη εταιρία κινητής? εγω που έχω ισπανικό λογαριασμό στο spotify δεν εχω νουμερο ισπανικό απλά οταν πήγα ταξίδι ισπανία εκανα ενα λογαριασμό και χρησιμοποιησα ισπανικό λογαριασμό τραπέζης... δε βλέπω για ποιο λόγο γίνεται λόγος για την εταιρία κινητής... όλοι θα μπορούν να το έχουν... η εταιρία δεν έρχεται για το 1/3 τον χρηστών της κινητής στην ελλάδα... είναι τραγική η παραπληροφόρηση...
NIKOSE Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Χμμ όχι, θα το κατεβάζεις τοπικά στη συσκευή σου Οταν λες τοπικα?? Αφου λεει οτι δεν θα χρειαζεται συνδεση internet πως θα το "κατεβαζεις"?
manosfp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 υποστηρίζει και smartphones καθώς και τη δυνατότητα να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο Internet.Δηλαδή τι; Θα στέλνω μήνυμα με το τραγούδι που θα θέλω να ακούσω και θα με παίρνουν τηλέφωνο και θα ακούω το τραγούδι;"Ναί, καλησπέρα, παραγγείλατε Βίσση;"Sent from my iPhone using Insomnia 1
Regulus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Άντε να πάνε 2 ευρώ τα CD να κάνω πάρτι. Τι να κάνουμε υπάρχουν και παραδοσιακοί συλλέκτες. Πέρα απ' την πλάκα την μουσική που μου αρέσει την θέλω σπίτι μου σε κάποια φυσική μορφή (δέχομαι και αρχείο -FLAC πάντα-) και όχι στον server κάποιας εταιρείας. Γιατί μόλις διακόψεις την συνδρομή μουσική τέλος.
mastermind88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδυάστε ρε παιδιά cosmote/ wifi / ΟΤΕ να σωθεί ο κόσμος και έρχεται και το spotify!!!! μια τέτοια κίνηση και μετά τα δεδομένα θα πάνε και θα έρχονται και το πελατολόγιό της θα είναι όλη η Ελλάδα!!!
imvrios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Θα του ρίξω μία ματιά, γιατί το Napster (έχω μέσω Vodafone 3 μήνες δωρεάν) ήταν πλήρης απογοήτευση. Λογικά, όπως και το Napster, το Spotify δε θα είναι μόνο για πελάτες Cosmote, απλώς συτοί θα έχουν κάποια προνόμια.
arc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδή τι; Θα στέλνω μήνυμα με το τραγούδι που θα θέλω να ακούσω και θα με παίρνουν τηλέφωνο και θα ακούω το τραγούδι; Θα στο στελνουν με δωρεαν μηνυμα. Οταν λες τοπικα?? Αφου λεει οτι δεν θα χρειαζεται συνδεση internet πως θα το "κατεβαζεις"? Στο περίπου: Θα μπορείς να το κατεβάσεις όταν εχεις πρόσβαση στο internet π.χ. από wifi και μετά να το ακους offline. Όπως τώρα περνάς mp3 στο κινητό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα