antonis__19 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα φιλοι Σημερα εγκατεστησα το πακετο του ote στο σπιτι και εχω μια απορια σχετικα με την συνδεσμολογια αποκωδικοποιητη -τηλεορασης (τηλεορασης πανω οροφου - κατω οροφου) Πιο συγκεκριμενα, το πιατο συνδεεται στο μπαλκονι του πανω οροφου του σπιτιου και εισαγεται το καλωδιο στο υπνοδωματιο που εβαλα και τον αποκωδικοποιητη με μια απλη τηλεοραση( συνδεση scart) Στον κατω οροφο (oπου εκει θα βλεπω κυριως (46αρα samsung ) εκανα αναζητηση και βρηκα το σημα του otetv.Το μονο καλωδιο που μπαινει σ αυτη την Tv ειναι το καλλωδιο της κεραιας (Σημειωση πανω υπαρχει ενας μετασχηματιστης ο οποιος ειχε μπει απο παλια για να πιανουμε πριν απο χρονια την νοβα και στην κατω τηλεοραση, το ιδιο καναμε και με τον αποκωδικοποιητη του οτε Ετσι λοιπον βρισκω το καναλι του οτε κατω και η ερωτηση μου ειναι η εξης . Χανω ποιοτητα εικονας μεσω της συνδεσης scart που εχω επανω , υπαρχει καποιος αλλος τροπος , δεν επηρεαζει καθολου η συνδεσμολογια?? Ετσι οπως τα διαβαζω ειναι καπως μπερδεμενα αλλα επειδη ειμαι λιγακι ασχετος στο τεχνικο κομματι θα ψαξω για τυχον διευκρινηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα