Προς το περιεχόμενο

Port forwarding

sonyxp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή* μου σαν Σερβερ, να δέχεται συνδέσεις δηλαδή, θα πρέπει να μπω στην σελίδα του ΟΤΕ με το Account μου και να αλλάξω την ασφάλεια?

πρέπει να το κάνω ντε και καλά αυτό?

Θέλω να hostarw μια απλή εφαρμογή TCPListener σε κάποια πόρτα χχχχ.

μπαίνω στον ρουτερ και ανοίγω την πόρτα, σαν Default IP τι θέλει? έκανα αρκετές δοκιμές και δεν μπορούσα να συνδεθώ από άλλο υπολογιστή* στον "Σερβερ"

Δημοσ.

Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή* μου σαν Σερβερ, να δέχεται συνδέσεις δηλαδή, θα πρέπει να μπω στην σελίδα του ΟΤΕ με το Account μου και να αλλάξω την ασφάλεια?

πρέπει να το κάνω ντε και καλά αυτό?

Θέλω να hostarw μια απλή εφαρμογή TCPListener σε κάποια πόρτα χχχχ.

μπαίνω στον ρουτερ και ανοίγω την πόρτα, σαν Default IP τι θέλει? έκανα αρκετές δοκιμές και δεν μπορούσα να συνδεθώ από άλλο υπολογιστή* στον "Σερβερ"

a.port forward.

β.προσοχη με firewall να μην σε κοβει στο ρουτερ η στο Pc.

γ.κλεινεις την αυξημενη ασφαλεια απο το site της Otenet.μπορει να μην σου κοβει το Port Που θες αλλα για μενα κλειστην.

http://www.insomnia.gr/topic/329888-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-baudtek-%CF%84%CE%B7%CF%82-conn-x/

εδω στο Link θα δεις για την αυξημενη ασφαλεια στο δευτερο -τριτο ποστ.σαν Ip στο Port forward θα βαλεις την Ip που εχει το Pc σου σε επιπεδο Lan.με ipconfig μπορεις να την δεις.πχ 192.168.1.30.για μενα βεβαια για να μην υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να αλλαξει Ip θα σου προτεινα να βαλεις καρφωτα Ip στο Pc.

για μενα ενας ευκολος τροπος να τσεκαρω ενα Port ειναι ο παρακατω

ανοιγω πχ την 4444 και μετα την βαζω την 4444 στο Mtorrent.Κλεινω και ανοιγω το mtorrent και μετα πηγαινω στο www.canyouseeme.org και βλεπω αν ειναι ανοιχτο το Port.to port το ανοιγω και σε tcp και σε Udp αν εχει επιλογη.επισης πρεπει να τρεχει η εφαρμογη που θες (στην προκειμενη περιπτωση το mtorrent) για να σου δειξει οτι το Port ειναι ανοιχτο

Δημοσ.

Καταρχάς Poulinos μου έχει κάνει εντύπωση το ότι είσαι πολύ Active και βοηθάς του πάντες.

Μπράβο σου!

Αν αλλάξω την πολιτική ασφαλείας στο Σιτε, μπορώ να την ξανά αλλάξω μετά? ρωτάω γιατί το Username μόνο 1 φορά μπορείς να το αλλάξεις (δεν το ήξερα, πάλι καλά που έβαλα κάτι καλό και όχι ότι να ναι για να το δοκιμάσω)

ΥΓ: θα κοιτάξω να ανοίξω πόρτες και στο λειτουργικό.

Μια ερώτηση όμως, η εφαρμογή πχ ακούει στην πόρτα 27001, ο Client ζητάει να συνδεθεί εκεί αλλά αυτός τοπικά ανοίγει άλλη πορτα (νομίζω τοπικά ανοίγει άλλη πόρτα αλλά στον Server είναι συνδεδεμένος στην 27001)

Σωστά?

Δημοσ.

Καταρχάς Poulinos μου έχει κάνει εντύπωση το ότι είσαι πολύ Active και βοηθάς του πάντες.

Μπράβο σου!

Αν αλλάξω την πολιτική ασφαλείας στο Σιτε, μπορώ να την ξανά αλλάξω μετά? ρωτάω γιατί το Username μόνο 1 φορά μπορείς να το αλλάξεις (δεν το ήξερα, πάλι καλά που έβαλα κάτι καλό και όχι ότι να ναι για να το δοκιμάσω)

ΥΓ: θα κοιτάξω να ανοίξω πόρτες και στο λειτουργικό.

Μια ερώτηση όμως, η εφαρμογή πχ ακούει στην πόρτα 27001, ο Client ζητάει να συνδεθεί εκεί αλλά αυτός τοπικά ανοίγει άλλη πορτα (νομίζω τοπικά ανοίγει άλλη πόρτα αλλά στον Server είναι συνδεδεμένος στην 27001)

Σωστά?

ναι μπορεις να την ξαναλλαξεις αλλα δεν εχει νοημα.

στο λειτουργικο απλα πρεπει να περασει απο το firewall.εσυ την 27001 θα κανεις port forward αφου σε αυτην θα συνδεθει απο μακρια ο αλλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...