Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ξεκάθαρο ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε! Μόνο στον ΟΤΕ ισχύουν ακόμα αυτά (με μια μικρή επιφύλαξη κι εκεί), όλοι οι άλλοι εδώ και πολλά χρόνια σου δίνουν την τηλεφωνική γραμμή για χρονοχρέωση πλέον του ίντερνετ. Σε οποιαδήποτε σελίδα μπείτε από τους παρόχους δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία.

Κατά τ'άλλα δε βλέπω κάποια προσφορά. Δεν το έχω ψάξει αναλυτικά, αλλά τα λίγα που είδα είναι όντως το φθηνότερο, αλλά όχι και προσφορά με βάση τους όρους της σελίδας (15-16ευρώ).

Δημοσ.

Για να αρθεί κάθε αμφιβολία, εχω το εν λόγω πρόγραμμα εδώ και ένα μήνα, σχεδόν από τότε που το έβαλαν δηλαδη, καθώς σε ονομασία, τουλάχιστον, είναι καινούργιο, όχι προπληρωμένο, φυσικά και έχει τηλεφωνία, απλώς είναι με χρέωση προς ολους.

Δημοσ.

<p>error 404 η προσφορα αγνοειται...</p>

Σαφως και συμφωνω, εξάλλου και η wind με 15 το μηνα είχε ανάλογο πρόγραμμα, μέχρι πριν λίγο καιρό, χωρίς προπληρωμη και κάποια στιγμή θα το ξαναδώσει σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

την προηγουμενη εβδομαδα εκανα αιτηση για αυτο το πακετο αλλα δεν με ενημερωσαν οτι υπαρχει δυνατοτητα προπληρωμενου πακετου,18 το μηνα για ενα χρονο και 70 γιουρο για την γραμμη κοστισε

Δημοσ.

Για e-bill και λοιπές εκπτώσεις αν είσαι σε σύνδεση vod σε κινητό δεν ξέρω τι παίζει και πολύ κόσμο δεν θα ενδιαφέρει .

πάντως σήμερα όπως και να έχει το πήγαν 15€

http://www.hol.gr/GR/home/Internet/Pages/default.aspx

ναι αλλά λέει οτι αμα δεν είσαι σε δίκτυο hol έχεις 2mbps.. πως το τσεκάρουμε αυτό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...