alex52 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω να μου πουνε τα παιδια που αχολουνται με android κινιτα. Μου επεσε στα χεραι μου ενα κινιτο το οποιο ειναι κλειδωμενο LG-E617g από Καναδά υπαρχει τροπος να το κανω να δουλεψει εδω στην ελλαδα; Καποιος μου ειπε να του βαλω αλλη RΟΜ ισχυει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 διαβασε μηπως εχει κλειδωμενο bootloader στο νετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex52 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το έχω κάνει ήδη root πέρασα το super user . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως εχει διαφορετικες συχνοτητες που δουλευει?περνα μια ρομ κρατα backup και βλεπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex52 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι έχει κανονικά όλες τις συχνότητες ποια rom να περάσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα