Προς το περιεχόμενο

[modem-router] Modem Router D-Link Wireless N150 ADSL2+ ANNEX A pstn - 9€ @multirama [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

annex a και ωραια τιμη!

στα θετικα οτι ειναι wifi n.

στα αρνητικα οτι εχει μονο 2 θυρες lan και εσωτερικη κεραια wifi.

Δημοσ.

Παραδοση σε διευθυνση επιλογης ή σε καταστημα κουριερ.
Οποτε συνολο 14.5 ή 11.5 αναλογα με την επιλογη.
Απο ποτε σταματησε η ΔΩΡΕΑΝ παραλαβη απο το καταστημα; :mad:

UPDATE

Το/α παρακάτω προϊόν/τα που έχεις προσθέσει στο Καλάθι Αγορών σου, δεν είναι πλέον διαθέσιμο/α.

• D-Link DSL-2680 Wireless N150 ADSL2+

Σε περίπτωση που έχεις επιλέξει και άλλα προϊόντα για αγορά, θα πρέπει να αφαιρέσεις από το Καλάθι Αγορών σου τα μη διαθέσιμα και μετά να συνεχίσεις με την παραγγελία σου.

Δημοσ.

Το πρόλαβα. Τώρα το δείχνει εξαντλημένο. Θα το έχω για backup.

Μόνο δύο ethernet ports αλλά σχεδόν τα πάντα τα συνδέω ασύρματα.

11,50€ μαζί με μεταφορικά. Δωρεάν επιλογή για μεταφορικά ή για παραλαβή από κατάστημα δεν υπήρχε.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δυστυχώς δεν παίζει επιλογή για παραλαβή από κατάστημα. Εντάξει 2,5€ δεν είναι τραγικά, εφόσον η τιμή είναι σωστή και εφόσον υπάρχει και μπορείς να επιλέξεις ένα κοντινό υποκατάστημα της Speedex (έχουν θέμα με κάποιους ΤΚ).

Antwni

Μάλλον παραπάνω από 1 μιας και το πρόλαβα και εγώ.

Δημοσ.

Υποθέτω, χωρίς να ξέρω, αν έχει κάποιο θέμα αυτό θα είναι η εμβέλειά του μιας και δεν έχει εξωτερική κεραία.

Οπότε για μικρό χώρο ίσως να μην είναι και άσχημο.

Εμένα μου έσκασε ειδοποίηση ότι έγινε αποστολή στην Speedex, οπότε ίσως να το έχω αύριο. Τώρα ως modem έχω ένα Speedtouch 780 οπότε δεν ξέρω μήπως κάνω και downgrading :P

Αν έχει χειρότερο σήμα από το 780 (δεν το αποκλείω για να είμαι ειλικρινής), ε, την πάτησα!

Δημοσ.

Φαίνεται ελαφρά χειρότερο από το 780 όσον αφορά την εμβέλεια του wifi. Το 780 έχει και μια μικρή εξωτερική κεραιούλα, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Κάπως ποιο αργό και στο interface, αλλά και σαφέστατα χαμηλότερη κατανάλωση (5W έναντι 14W) και μισό στο μέγεθος.

Στα ουσιαστικά θέματα δεν έχω άποψη μιας και σε μισή ώρα δεν βγάζεις συμπεράσματα από την μία, από την άλλη το θέμα modem router ποτέ δεν το έψαξα σε βάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...