gr234567 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/312618/D-Link-DSL-2680.html
Alxnks Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 annex a και ωραια τιμη! στα θετικα οτι ειναι wifi n. στα αρνητικα οτι εχει μονο 2 θυρες lan και εσωτερικη κεραια wifi.
m0rpheusgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Καλη τιμη αλλα τι λεει σαν συσκευη? Ειναι σταθερο? Η εσωτερικη κεραια ειναι επαρκης?
barman_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο αναρωτιεμαι και γω,δε βλεπω κεραια
WoodSell3r Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Παραδοση σε διευθυνση επιλογης ή σε καταστημα κουριερ.Οποτε συνολο 14.5 ή 11.5 αναλογα με την επιλογη.Απο ποτε σταματησε η ΔΩΡΕΑΝ παραλαβη απο το καταστημα; UPDATEΤο/α παρακάτω προϊόν/τα που έχεις προσθέσει στο Καλάθι Αγορών σου, δεν είναι πλέον διαθέσιμο/α. D-Link DSL-2680 Wireless N150 ADSL2+ Σε περίπτωση που έχεις επιλέξει και άλλα προϊόντα για αγορά, θα πρέπει να αφαιρέσεις από το Καλάθι Αγορών σου τα μη διαθέσιμα και μετά να συνεχίσεις με την παραγγελία σου.
imvrios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το πρόλαβα. Τώρα το δείχνει εξαντλημένο. Θα το έχω για backup. Μόνο δύο ethernet ports αλλά σχεδόν τα πάντα τα συνδέω ασύρματα. 11,50€ μαζί με μεταφορικά. Δωρεάν επιλογή για μεταφορικά ή για παραλαβή από κατάστημα δεν υπήρχε. 1
john_dr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι δυστυχώς δεν παίζει επιλογή για παραλαβή από κατάστημα. Εντάξει 2,5€ δεν είναι τραγικά, εφόσον η τιμή είναι σωστή και εφόσον υπάρχει και μπορείς να επιλέξεις ένα κοντινό υποκατάστημα της Speedex (έχουν θέμα με κάποιους ΤΚ). Antwni Μάλλον παραπάνω από 1 μιας και το πρόλαβα και εγώ.
john_dr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Υποθέτω, χωρίς να ξέρω, αν έχει κάποιο θέμα αυτό θα είναι η εμβέλειά του μιας και δεν έχει εξωτερική κεραία. Οπότε για μικρό χώρο ίσως να μην είναι και άσχημο. Εμένα μου έσκασε ειδοποίηση ότι έγινε αποστολή στην Speedex, οπότε ίσως να το έχω αύριο. Τώρα ως modem έχω ένα Speedtouch 780 οπότε δεν ξέρω μήπως κάνω και downgrading Αν έχει χειρότερο σήμα από το 780 (δεν το αποκλείω για να είμαι ειλικρινής), ε, την πάτησα!
Inler Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Aπο το ZTE ZXHN H108L της Wind δεν θα ειναι σιγουρα καλυτερο;
john_dr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Φαίνεται ελαφρά χειρότερο από το 780 όσον αφορά την εμβέλεια του wifi. Το 780 έχει και μια μικρή εξωτερική κεραιούλα, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Κάπως ποιο αργό και στο interface, αλλά και σαφέστατα χαμηλότερη κατανάλωση (5W έναντι 14W) και μισό στο μέγεθος. Στα ουσιαστικά θέματα δεν έχω άποψη μιας και σε μισή ώρα δεν βγάζεις συμπεράσματα από την μία, από την άλλη το θέμα modem router ποτέ δεν το έψαξα σε βάθος.
SATELLITE Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 μόλις έκανα παραγγελεία εξαφανίστηκε πάλι. ανάμεσα σε αυτό και το Belkin Surf+ F7D2401QAZ ποιο προτείνεται ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα