bebis4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια θελω να ρωτησω το εξης. θελω να αγορασω win 8 pro greek retail χ64 απο καποιον και μου λεει οτι εχει παρει key απο την microsotf αλλα το αν θα εγκατασταθουν τα win 8 σαν 64 bit ή 32 εξαρταται απο τον τον υπολογιστη που εχω. αν ειναι 64 version εγκαθιστα 64 bit αν οχι 32. κουφο μου ακουγεται γινεται αυτό?
hawkpilot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια θελω να ρωτησω το εξης. θελω να αγορασω win 8 pro greek retail χ64 απο καποιον και μου λεει οτι εχει παρει key απο την microsotf αλλα το αν θα εγκατασταθουν τα win 8 σαν 64 bit ή 32 εξαρταται απο τον τον υπολογιστη που εχω. αν ειναι 64 version εγκαθιστα 64 bit αν οχι 32. κουφο μου ακουγεται γινεται αυτό? Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς. Πες μας τι μητρική-επεξεργαστή και πόση RAM εχεις. Αν αγοράσεις έκδοση x64, δε μπορεί να σου εγκαταστήσει x86 και το ανάποδο.
SPANK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αν τα windows ειναι x64 θα εγκατασταθούν και ετσι ανάλογα τι έκδοση ειναι
TheELF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς. Πες μας τι μητρική-επεξεργαστή και πόση RAM εχεις. Αν αγοράσεις έκδοση x64, δε μπορεί να σου εγκαταστήσει x86 και το ανάποδο. Εδώ κολλάει το «από κάποιον» που λέει,προφανώς είναι 2 σε 1 έκδοση.
bebis4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο που ξερω ειναι οτι αγοραζεις ειτε τα 64 ειτε τα 32. δεν μπορεις να παρεις γενικα win 8 pro κλειδι ενεργοποιησης και αυτο θα ενεργοποιηση ειτε τα 32 ειτε τα 64 αναλογα με το hardware του λαπτοπ. σωστα?
TheELF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι πλέον αγοράζεις win 8 (pro) κλειδί και μπαίνει σε win 8 (pro) άσχετα αν είναι 32 ή 64 μπιτ. Απλά τα επίσημα δισκάκια έχουν μόνο μια από της εκδόσεις πάνω τους και πρέπει να κατεβάσεις την άλλη αν θες να την βάλεις.
hawkpilot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι πλέον αγοράζεις win 8 (pro) κλειδί και μπαίνει σε win 8 (pro) άσχετα αν είναι 32 ή 64 μπιτ. Απλά τα επίσημα δισκάκια έχουν μόνο μια από της εκδόσεις πάνω τους και πρέπει να κατεβάσεις την άλλη αν θες να την βάλεις. Αυτό ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα