Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να ρωτησω το εξης. θελω να αγορασω win 8 pro greek retail χ64 απο καποιον και μου λεει οτι εχει παρει key απο την microsotf αλλα το αν θα εγκατασταθουν τα win 8 σαν 64 bit ή 32 εξαρταται απο τον τον υπολογιστη που εχω. αν ειναι 64 version εγκαθιστα 64 bit αν οχι 32. κουφο μου ακουγεται γινεται αυτό?

Δημοσ.

παιδια θελω να ρωτησω το εξης. θελω να αγορασω win 8 pro greek retail χ64 απο καποιον και μου λεει οτι εχει παρει key απο την microsotf αλλα το αν θα εγκατασταθουν τα win 8 σαν 64 bit ή 32 εξαρταται απο τον τον υπολογιστη που εχω. αν ειναι 64 version εγκαθιστα 64 bit αν οχι 32. κουφο μου ακουγεται γινεται αυτό?

Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς. Πες μας τι μητρική-επεξεργαστή και πόση RAM εχεις. Αν αγοράσεις έκδοση x64, δε μπορεί να σου εγκαταστήσει x86 και το ανάποδο.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς. Πες μας τι μητρική-επεξεργαστή και πόση RAM εχεις. Αν αγοράσεις έκδοση x64, δε μπορεί να σου εγκαταστήσει x86 και το ανάποδο.

Εδώ κολλάει το «από κάποιον» που λέει,προφανώς είναι 2 σε 1 έκδοση.

Δημοσ.

αυτο που ξερω ειναι οτι αγοραζεις ειτε τα 64 ειτε τα 32. δεν μπορεις να παρεις γενικα win 8 pro κλειδι ενεργοποιησης και αυτο θα ενεργοποιηση ειτε τα 32 ειτε τα 64 αναλογα με το hardware του λαπτοπ. σωστα?

Δημοσ.

Όχι πλέον αγοράζεις win 8 (pro) κλειδί και μπαίνει σε win 8 (pro) άσχετα αν είναι 32 ή 64 μπιτ.

Απλά τα επίσημα δισκάκια έχουν μόνο μια από της εκδόσεις πάνω τους και πρέπει να κατεβάσεις την άλλη αν θες να την βάλεις. 

Δημοσ.

Όχι πλέον αγοράζεις win 8 (pro) κλειδί και μπαίνει σε win 8 (pro) άσχετα αν είναι 32 ή 64 μπιτ.

Απλά τα επίσημα δισκάκια έχουν μόνο μια από της εκδόσεις πάνω τους και πρέπει να κατεβάσεις την άλλη αν θες να την βάλεις. 

Αυτό ακριβώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...