Προς το περιεχόμενο

[Build Log] BitFenix Prodigy "Little Giant'' Watercooling ATX, SLI, 3 dual radiators, Removable motherboard tray

iraklis19871

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.

Ονομάζομαι Ηρακλής και αποφάσισα να ποστάρω  και εδώ το build log που κάνω αυτή τι στιγμή. Πρόκειται για ένα Bitfenix Prodigy white. Tο case έχει ολοκληρωτικά διαλυθεί και έχει γίνει συμβατό με ΑΤΧ size motherboard, περιλαμβάνει SLI, υδρόψυξη με 3 διπλά ψυγεία, custom panels και side window.

Παρακάτω είναι μερικές απο τις φώτος που έχω βγαλεί με την σημερινή κατάσταση του case.

e94ded36_P6240002.jpeg

4cbb75e5_P6300002.jpege0b2c2e6_P7110001.jpeg13c3dd9d_back.png4350cc0f_P8200001.jpeg6bc6cc22_P7310001.jpeg7472cca5_P9170006.jpeg

Όλο το build log ειναι Link.png Site: http://www.overclock.net/t/1395024/build-log-bitfenix-prodigy-little-giant-watercooling-atx-sli-3-dual-radiators-removable-motherboard-tray">εδώ

Επίσης προσφέρομαι να βοηθήσω όποιον θέλει να μοντάρουμε το case του παρέα ( Θεσσαλονίκη)

Cheers
Ηρακλής

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ ομορφη δουλεια!

Προσωπικα επαθα πλακα μολις ειδα το, απ οτι διαβασα, σφυρηλατο mesh! 

Αγαπάω Pc  :wub:  moding πολύ ωραίος Ηρακλή καλή συνέχεια περιμένουμε και άλλες φώτο  :-)  

Ηρακλή πολλά βο για την δουλειά που έχεις κάνει!

Ευχαριστώ , Χ8ες καναμε και την παραγγελεία απο E-world και με την βοήθεια τους ελπιζω σιγα σιγα να στίσω και την υδροψυξη !

μπραβο φιλε μου,πολυ ωραια δουλεια!!και το ασπρο με το κοκκινο τελειο!! :)

Eυχαριστω johnny. Ετοιμαζω και ενα cosmos παραλληλα και γινετε χαμος αυτη τη στιγμη στο workshop !

Cheers

Iraklis

• Like 1

Ηρακλή απλά φανταστικός !!!!

Τις "γωνίες" για την τροφοδοσία της gpu που τις βρήκες;

Ψάχνω για gpu αλλά και atx μητρικής.

Μάλιστα αν κάνει γωνία στο πλάι (αν καταλαβαίνεις*) της gpu ακόμα καλύτερα.

* Η κάρτα μου παίρνει τη τροφοδοσία από πίσω  ( :X ) και θέλω το καλώδιο να φύγει παράλληλα με τη κάρτα.

Εγω τις εφτιαξα. Αν διαβασεις το full project log θα δεις ;P

cheers 

Ηρακλης

Οριστε και μια απο το side panel που αμελησα να βαλω , Εδω θα κουμποσει το mesh του πρωτου ποστ

91e40aad_P6140040.jpeg

Το είδα! Υπέροχη δουλειά!!

Από που τα πήρες; Ήταν δύσκολη διαδικασία; Πιάνουν τα χέρια μου αλλά συνήθως βαριέμαι τις λεπτομέρειες :-(

Το είδα! Υπέροχη δουλειά!!

Από που τα πήρες; Ήταν δύσκολη διαδικασία; Πιάνουν τα χέρια μου αλλά συνήθως βαριέμαι τις λεπτομέρειες :-(

απο το ebay, Aγορασα τις γωνειες και τα connectors. Το αλλο ειναι ενα κομματι ακρυλικο οπου απλα το ζεστανα λιγο και το λυγισα για να παρει την καμπυλη. Αναμεσα τα μπουκοσα με λιγο στοκο. Ασταρι χρωμα βερνικι και you are ready :)

Το βλέπω καιρό το build στο overclock.net και έχω μείνει μ@λ@κ@ς μπορώ να πω.

Μπράβο ρε πατρίδα τρομερή δουλειά!

Ευχαριστω φιλε μου,Περιμενε με το καλο να τελιοσω απο εδω και να δεις και τα αλλα 2 προτζεκτ που ετοιμαζω !

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Μπραβο Ηρακλη εχεις κανει πολυ καλη δουλεια, περιμενω να το δω ολοκληρωμενο. Θα θελα να σε ρωτησω ποσο περιπου κοστιζει να κοψεις το plexi με laser?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...