IKARIWTHS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα παιδια,σημερα πηγα να κανω αναβαθμιση απο 6.1.2 που ειχε το iphone 4 se ios7,μετα την αναβαθμιση το αποτελεσμα ειναι ενα loop σε re covery mode,και να μη συνερχεται με τιποτα ομως...μου λεει συνδεστε με itunes.το itunes μετα το extract σταματαει και μου λεει error 3194,οποτε μενει μονιμα στο dfu χωρις να ξεκιναει,οκ λεω βαζω tinyumbrella παταω exit revovery,κανει restart και παλι τα ιδια...μονο που τωρα το μυνημα στο itunes αλλαξε και μου βγαζει error 3004,κατεβασα λοιπον ενα παλιο ipsw με το 6.1.2 παω να το βαλω παλι τα ιδια...αλλαζω το αρχειο host μεσα στο windows/system32/drivers/etc παλι τα ιδια. δε ξερω τι αλλο να κανω βοηθηστε με
jek20 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει. EDIT : Τωρα το είδα οτι το έχεις κανει αυτό.
ThanosA Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα παιδια,σημερα πηγα να κανω αναβαθμιση απο 6.1.2 που ειχε το iphone 4 se ios7,μετα την αναβαθμιση το αποτελεσμα ειναι ενα loop σε re covery mode,και να μη συνερχεται με τιποτα ομως...μου λεει συνδεστε με itunes.το itunes μετα το extract σταματαει και μου λεει error 3194,οποτε μενει μονιμα στο dfu χωρις να ξεκιναει,οκ λεω βαζω tinyumbrella παταω exit revovery,κανει restart και παλι τα ιδια...μονο που τωρα το μυνημα στο itunes αλλαξε και μου βγαζει error 3004,κατεβασα λοιπον ενα παλιο ipsw με το 6.1.2 παω να το βαλω παλι τα ιδια...αλλαζω το αρχειο host μεσα στο windows/system32/drivers/etc παλι τα ιδια. δε ξερω τι αλλο να κανω βοηθηστε με δοκιμασε να το κανεις και απο κανα αλλο pc restore
IKARIWTHS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 προχωρησε,το host εφταιγε,οταν τελειωσει θα ενημερωσω,ευχαριστω
iMarilina Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 προχωρησε,το host εφταιγε,οταν τελειωσει θα ενημερωσω,ευχαριστω Ηταν jailbroken να υποθεσω καιπηγες να κανεις αναβαθμιση. Ποτέ δεν κανουμε. Ρηστορ και σεταρισμα ως νεο οταν εχουμε τζειλμπρεικ Sent from my iPad using Insomnia 1
IKARIWTHS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ναι και σε περιπτωση που το παθει και καποιος αλλος η λυση ηταν να ανοιξω το host οχι με το notepad αλλα με καποιο αλλο text editor
iMarilina Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 <p>ναι και σε περιπτωση που το παθει και καποιος αλλος η λυση ηταν να ανοιξω το host οχι με το notepad αλλα με καποιο αλλο text editor</p> MΙα χαρά γίνεται με το notepad απλά θέλει admin. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα