Alexie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά δείτε αυτό και πείτε μου την γνώμη σας επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω laptop για την σχολη μου . Για τα λεφτά του καλο δεν είναι ? θέλω να πάρω ένα δυνατό laptop και αυτό πιστεύω πως είναι καλο , εσείς τι λέτε ? . Ευχαριστώ . http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-3521-%28I7-3537U-4GB-1TB%29,99452,480508,920220.html?langId=-18
Alexie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μεχρι πόσα διαθέτεις; 600; ίσος και 700 αλλα αυτό το συγκεκριμένο πως σου φαίνεται ?
jek20 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα είναι, αλλά δεν ξέρω για τι πραμα πιο πολύ το θες, πχ. για browsing, για προγραμματα τις σχολής, για gaming κ.α?
Alexie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα είναι, αλλά δεν ξέρω για τι πραμα πιο πολύ το θες, πχ. για browsing, για προγραμματα τις σχολής, για gaming κ.α? η σχολη μου είναι πληροφορικής οποτε το θέλω και για προγράμματα τις σχολης
takjar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το έχει 589 ο Κωτσόβολος. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/116094-dell-inspiron-3521-i7-3537u?cmicc=skroutz όχι πως είναι σημαντική διαφορά, αλλά ξέρεις πως πάει. Λες στο media markt το έχει τόσο ο Κωτσόβολος και μπορεί να σου κάνει την ίδια ή λίγο χαμηλότερη τιμή.
Alexie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά πείτε μου ένα πιστεύετε πως είναι μια καλή επιλογή αυτό το laptop reply please
arxaggelos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Κακή δεν θα την έλεγα πάντως. Ο επεξεργαστής είναι αρκετά συμπαθητικός και σειρά U για εξοικονόμηση μπαταρίας, μεγάλος σκληρός, ανεξάρτητη κάρτα, αξιοπρεπής οθόνη, καλό trackpad. Και είναι και επώνυμο με καλή εγγύηση. Why not? Απλά να ξέρεις ότι δεν έχει VGA (αν τη χρειάζεσαι) και τα πλαστικά του είναι ψιλοξεφτίλα, αλλά δεν φαίνεται πολύ γιατί η όψη carbon fibre που του έχουν δώσει τα κρύβει.
Alexie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Κακή δεν θα την έλεγα πάντως. Ο επεξεργαστής είναι αρκετά συμπαθητικός και σειρά U για εξοικονόμηση μπαταρίας, μεγάλος σκληρός, ανεξάρτητη κάρτα, αξιοπρεπής οθόνη, καλό trackpad. Και είναι και επώνυμο με καλή εγγύηση. Why not? Απλά να ξέρεις ότι δεν έχει VGA (αν τη χρειάζεσαι) και τα πλαστικά του είναι ψιλοξεφτίλα, αλλά δεν φαίνεται πολύ γιατί η όψη carbon fibre που του έχουν δώσει τα κρύβει. αν θέλω να παίζω και κάνα παιχνίδι όπως το dota2 θα έχει πρόβλημα ?
redmanftw Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 takjar σιγα και σου κανει εκπτωση αμα του πεις οτι το εχει πιο φτηνο ο ταδε..
arxaggelos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 αν θέλω να παίζω και κάνα παιχνίδι όπως το dota2 θα έχει πρόβλημα ? Δυστυχώς δεν έχω ιδέα από παιχνίδια για να σε βοηθήσω.
Alexie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς δεν έχω ιδέα από παιχνίδια για να σε βοηθήσω. ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών γενικά είναι καλοί ?? και το vga είναι γραφικά υπηλής ποιότητας ??? αν κάνω λάθος πες μου να καταλάβω , sorry που σε κουράζω
venomakos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε μου μόλις το αγόρασα το συγκεκριμένο Laptop απτο Media Markt και εγκατέστησα κατευθείαν League of Legends. Και αυτό και το Dota δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Γενικότερα τα πάντα παίζεις με το μηχάνημα, σε μέτρια settings εκτός απ'τα θηρία Crysis 3 Battlefield 4 etc...
Alexie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε μου μόλις το αγόρασα το συγκεκριμένο Laptop απτο Media Markt και εγκατέστησα κατευθείαν League of Legends. Και αυτό και το Dota δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Γενικότερα τα πάντα παίζεις με το μηχάνημα, σε μέτρια settings εκτός απ'τα θηρία Crysis 3 Battlefield 4 etc... αφού ο επεξεργαστής είναι i7 και φτάνει έως 3.1 ghz για τα "θηρία" όπως λες τι χρειάζεται ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα