Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα περασμενη η ωρα. Επειδη το παραπανω προγραμματακι κατα την γνωμη μου ειναι το πιο κορυφαιο στο ειδος του αυτην την στιγμη, το χρησιμοποιω σε XP. Ειπα ετσι απο περιεργεια να το δοκιμασω σε 7. Ξερω θα μου πεις γιατι? Αφου το προγραμμα των 7 ειναι αρκετα βελτιωμενο. Οντως ειναι βελτιωμενο και το ειχα παντα στο αυτοματο και δεν μου αρεσε να το σκαλιζω. Ειπα ομως να πειραματιστω λιγακι και να δω μηπως εχει καλυτερη διαφορα σε συγκριση με αυτο των 7.

Anyway. Εχω μια απορια για το συγκεκριμενο προγραμμα. Πως μπορω να το κανω να κανει αυτοματα ανασυγκροτηση καθε μηνα? Οταν το εγκατεστησα πατησα την επιλογη "disk system mothly", τσεκαρα τον c και πατησα start. Αυτο ειναι? Χρειαζεται κατι αλλο να κανω? Οποιος το εχει ψαξει ας με βοηθησει.

Δημοσ.

Αφου το προγραμμα των 7 ειναι αρκετα βελτιωμενο. 

Τι είναι; Seriously?  :-D

Anyway. Εχω μια απορια για το συγκεκριμενο προγραμμα. Πως μπορω να το κανω να κανει αυτοματα ανασυγκροτηση καθε μηνα? Οταν το εγκατεστησα πατησα την επιλογη "disk system mothly", τσεκαρα τον c και πατησα start. Αυτο ειναι? Χρειαζεται κατι αλλο να κανω? Οποιος το εχει ψαξει ας με βοηθησει.

Αν διαβάσεις το faq του έχει οδηγίες πως να το τρέχεις μέσω του windows scheduler.

Επίσης κατά την εγκατάσταση του έχει επιλογή δημιουργίας προγραμματισμένης εργασίας.

Δημοσ.

Τι είναι; Seriously?  :-D

εεεμ γκουχου...απο αυτο των xp ηθελα να πω :P να σου πω την αληθεια δεν νομιζω να μου εβγαλε κατι στην εγκατασταση. Θα τσεκαρω αυτο που ειπες με το windows scheduler.

Δημοσ.

εεεμμμ γκούχου... απ'αυτό εννοούσα & 'γω  :P

νομίζω σε δικό σου τόπικ είχα απαντήσει παλαιότερα για τους καλύτερους defraggers, που ζητούσες προτάσεις, δεν είμαι σίγουρος

τέσπα

yup! Εδώ σε έχω:

http://www.insomnia.gr/topic/457191-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-or-not-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-win7/

Δημοσ.

Χαχα με επιασες :D Κατι βρηκα στο faq. Τωρα βρηκα οτι το συγκεκριμενο εχει τις καλυτερες στατιστικες. Βρηκα ενα benchmark και το γουσταρα ειναι η αληθεια. Εχει περασει και καιρος απτο 2012 :P

http://www.hofmannc.de/en/windows-7-defragmenter-test/benchmarks.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...