rus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ανοιγοντας σημερα το pc και πηγαινοντας στη σελιδα του router, στη καρτελα wireless configuration για να το ενεργοποιησω οπως κανω καθε πρωι, μου εβγαζε μυνημα οτι πρεπει πρωτα να συμπληρωσω ενα ssid name. Yπηρχε βεβαια, αλλα περιεργως σβηστηκε, επισης ξερυθμιστηκε το Transmit power level. Μηπως ξερετε τι μπορει να προκαλεσε αυτα τα ξερυθμισματα, και ποιες αλλες τυχον ρυθμισεις πρεπει να ελεγξω αν ειναι ok? (το security WPA2 password παντως παραμενει ok).
SPANK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο router ειναι ? Μήπως έκανε κανα restart μονο του και έχασε καποιες ρυθμίσεις
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 εχω δει και τετοια κολληματα σε ρουτερ απο σκαμπανεβασματα στο ρευμα η μετα απο διακοπη και αποτομη επαναφορα του ρευματος.συνηθως οταν ξαναρχεται στην αρχη ερχεται με παραπανω volt οποτε οι συσκευες τρωνε κατι κολληματα. κατα τα αλλα wpa2 βαζεις ,ssid δινεις,κωδικο δινεις και για μενα βαλε και καναλι καρφωτα οχι auto,οχι channel 12 oxi 13.
rus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το router ειναι το Gennet OxyGEN της Wind. wpa2 βαζεις ,ssid δινεις,κωδικο δινεις και για μενα βαλε και καναλι καρφωτα οχι auto,οχι channel 12 oxi 13. Tα 3 πρωτα ok, καναλι (frequnecy band channel) ειναι στο 'auto'. Να βαλω λες καποιο καναλι πλην 12, 13?Χτες το pc που συνδεεται ασυρματως σερνοτανε. Σημερα δεν εχει καθολου συνδεση, ουτε και το Remote δουλευει...
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 βαλε καποιο καρφωτα.το remote πρεπει να το φτιαξεις παλι. αλλα οκ αφου εχεις gennet δεν με εκπλησει που εχασε τις ρυθμισεις.στον ταφο τα Gennet .χειροτερα και απο τα crypto.2 ελληνικες εταιρειες οι οποιες θα πρεπε να πουλανε καρπουζια στην λαικη και οχι ρουτερ.
rus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Moλις εβαλα καναλι 5, η συνδεση και το remote αποκατασταθηκαν Ωστοσο εξακολουθω να σερνομαι. Αν βαλω ταινια και μουσικη να παιζουν ταυτοχρονα εχω σπασιματα. Να δοκιμασω ολα τα καναλια(1-11)? Το gennet το εχω 3 χρονια, χωρις ιδιαιτερα προβληματα ως τωρα.
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ναι τα απλα της μοντελα παιζουν λιγο καλυτερα απο τα ακριβα της μοντελα.
rus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 To 802.11 operation mode το βαζω "Μixed (B+G)" ε? Μολις το βαλα ετσι αυξηθηκε η ταχυτητα.
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 To 802.11 operation mode το βαζω "Μixed (B+G)" ε? Μολις το βαλα ετσι αυξηθηκε η ταχυτητα. μαλλον ετυχε.το b ειναι μεχρι 11 Mbps το g μεχρι 54.επειδη ολες οι συσκευες σου παιζουν g μπορεις να το βαλειςκαι σκετο g.αν εχεις θεματα γενικοτερα παιξε μετα με το καναλι.μην τοαφησεις auto αλλα βαλε καποιο καρφωτα.το b ειναι χρησιμο αν εχες καμια πολυ πολυ παλια συσκευη που παιζει μονο b.
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Moλις εβαλα καναλι 5, η συνδεση και το remote αποκατασταθηκαν Ωστοσο εξακολουθω να σερνομαι. Αν βαλω ταινια και μουσικη να παιζουν ταυτοχρονα εχω σπασιματα. Να δοκιμασω ολα τα καναλια(1-11)? Το gennet το εχω 3 χρονια, χωρις ιδιαιτερα προβληματα ως τωρα. αν και κανονικα θα πρεπε να επαιζε εστω και πιο αργα με καναλι 5 εν τουτοις επειδη ειναι gennet δεν αμφιβαλλω για τιποτα.επισης μηπως το κολλημα με μουσικη και ταινια ειναι απο κατι αλλο και οχι λογω wireless?δηλαδη δοκιμασε και με καλωδιο να δεις αν τα κανει.εκτος αν πραγματι φταιει και το καναλι 5 και θελει αλλο.αν βγαλεις ακρη πες μας τι εκανες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα