apostatis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 εχω win8 και στο εξωτερικο δισκο που εχω εκανα παρτισιον ενα κομματι ωστε να κανω δημιουργία μιας μονάδας αποκατάστασηςανοιξα απο πινακα ελεγχου το μενου για δημιουργία μιας μονάδας αποκατάστασης επελεξα το παρτισιον εκανε αυτο που επρεπεκαι εκανε και αυτο που δεν επρεπε ο υπολοιπος δισκος χαθηκε και στην διαχειρηση δισκων γραφει δεν εχει εκχωρηθειτι σημαινει αυτο?χαθηκαν ολα τα δεδομενα?
apostatis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 δεν γλυτωνει με τιποτα? μονο ανακτηση?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 καλα σε δισκο που λειτουργεί τα εκανες αυτα?
micos000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεκίνα ανάκτηση με recuva (free) και αν δεν τα καταφέρεις πήγαινε σε εμπορικά προγράμματα όπως Active@file recovery ή getdataback
apostatis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 δοκιμασα το file scavenger και μου φαινεται οτι κανει πολυ καλη δουλεια σωζοντας τα αρχεια μου σε αλλο δισκο οπως τα ειχα ακριβως με τους φακελους τουςειναι στο 5% και συνεχιζει μολις τελειωσει θα σας πω αποτελεσματα
rfc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ειναι πολυ καλο αυτο το εργαλειο. Δες μετα ομως τι παιζει, ενδεχεται να μη σου παιζουν ολα τα ανακτωμενα.
apostatis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 λυθηκε μετατρεποντας τον δισκο σε raw και χρησιμοποιοντας το file scavenger εσωσε ολα τα αρχεια σωστα και στους αρχικους τους φακελους και στο τελος διαμορφωση του δισκου σε ntfs
Jannis64 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 εχω win8 και στο εξωτερικο δισκο που εχω εκανα παρτισιον ενα κομματι ωστε να κανω δημιουργία μιας μονάδας αποκατάστασης ανοιξα απο πινακα ελεγχου το μενου για δημιουργία μιας μονάδας αποκατάστασης επελεξα το παρτισιον εκανε αυτο που επρεπε και εκανε και αυτο που δεν επρεπε ο υπολοιπος δισκος χαθηκε και στην διαχειρηση δισκων γραφει δεν εχει εκχωρηθει τι σημαινει αυτο?χαθηκαν ολα τα δεδομενα? http://www.insomnia.gr/topic/500590-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-windows-8/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα