Προς το περιεχόμενο

ιδιοκατασκευη μηχανης

takissta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΔΡΟΜΟΥ, ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑΤΗΝ ΕΧΩ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,,,,,,,,,,,, ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα από όλα μην φωνάζεις.

Και όχι, δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία κάτι τέτοιο. Δεν θα μπορέσεις να του βγάλεις χαρτιά και να το κυκλοφορήσεις νόμιμα. Εκτός βέβαια αν γίνεις πιστοποιημένος κατασκευαστής, πληρώσεις για έγκριση τύπου κτλ.

• Like 1

Πρώτα από όλα μην φωνάζεις.

Και όχι, δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία κάτι τέτοιο. Δεν θα μπορέσεις να του βγάλεις χαρτιά και να το κυκλοφορήσεις νόμιμα. Εκτός βέβαια αν γίνεις πιστοποιημένος κατασκευαστής, πληρώσεις για έγκριση τύπου κτλ.

ακριβώς... μία περίπτωση ειναι να πάρεις σασι απο νομιμή αδειοδοτημενη μηχανή και να το μετασκευασεις χωρις ωστόσο να ξέρω κατα πόσο αυτό ειναι 100% νόμιμο...

ωραια εαν εχει χαρτια το πλασιο <τιμολογιο> και μοτερ απο ιδιωτη<για τον αρ. κινητηρα>εσχετα τη μετατροπες θα του κανω?θελει ισως και χαρτι απο μηχανολογο οπως κανουν στα τρειλερ ιδιοκατασκευης για χαρτια κτεο?

μονο με τιμολογιο δεν γινεται δουλεια,

πρεπει να βρεισ μια μηχανη (εστω τρακαρισμενη) αλλα να εχει ολα τις τα χαρτια (πινακιδες, αδεια, κτεο) να την μεταβιβασεις στο ονομα σου και μετα πανω σε αυτο το σκελετο να κανεις την μετατροπη σου κ να κυκλοφορεις το δημιουργημα σου με τα χαρτια που ειχε.

δεν υπαρχει αλλος τροοπος για νομιμη κυκλοφορια

βρε πλαισιο και αριθμο κινητηρα να εχει κ οτι θελεις καντου μετα... ΑΝ δεν εχει αυτά δε μπορεί ουτε στο πεζοδρομιο σου να βγει!

Μαζί με αυτά χρειάζεται να έχει και άδεια κυκλοφορίας. Επίσης δεν μπορεί να του κάνει ότι θέλει μετά, πλέον περνάνε και οι μοτοσυκλέτες ΚΤΕΟ.

σκατα ...... ολα ειναι το γα......ο κτεο. ωραια μοτερ με χαρτια βρηκα... πλαισιο με χαρτια βρηκα.. διοτι αυτο που εχω στο μυαλο μου εινα μοτερ απο bmw 1200 plasio -ΠΙΡΟΥΝΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ απο honda xrv<ΑΦΡΙΚΑ> ΤΙΜΟΝΙ  VIRAGO H V MAX.

IMG_2695.JPG

ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟ MOTO GUZZI 850T3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

• 10 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...